Moonlight 1. évad 3-4. rész (103-104)
2010. október 08. írta: Szilvásgombóc

Moonlight 1. évad 3-4. rész (103-104)

Itt a Moonlight következő két epizódjának ízelítője. Mick és Beth története folytatódik. Közelebb kerülnek egymáshoz, talán kicsit közelebb is, mint ahogy azt Mick gondolta volna...

 
 
103 – A lázadó
 
Ebből a részből tudjuk meg, hogy is lesz a vámpír, illetve azt is milyen szabályokat kell, vagyis inkább kellene követnie a gazdának ( a gazda az a vámpír, aki átváltoztat). Ilyen szabály például, a „Bizonyosodj meg róla hogy valóban halott az áldozatod, ha már megölted!” Mert ha nem teszed a „kölyköd” tombolni fog és az senkinek sem jó…
Mick és Beth a kölyök nyomába erednek, hiszen a gazdátlan, tudatlan vámpír egyaránt veszélyt jelenet az emberekre és a vámpírok világára nézve. Az üldözés során Mick egyre inkább megnyílik Beth előtt, aki tele van kérdésekkel. Hogyan lettél vámpír? Ki tette ezt veled? Volt normális életed? Hány éves vagy? 
Szóval most sok mindent megtudhatunk a vámpírokról és Mickről.
 
 
104 – Kiszáradás
 
Hogy is köthet ki egy vámpír a sivatag közepén egy jeges vízzel teli fürdőkádban? Hát, ha meg nézed a Moonlight negyedik részét megtudatod.
Ebben a részben is egy ártatlan megmentése a fő cél, Mick segít Joshnak (Beth barátjának), és az ügyészségnek. Ezekkel egy időben Joshnak komoly gondja akad, rá kell döbbennie: tégla van az ügyészségen. Micknek egy koronatanút kell megvédenie, és végül a sivatagban kötnek ki. Ami hát lássuk be, egy vámpírnak maga a pokol.
Micknek döntést kell hoznia… Megszegi legfőbb szabályát, és emiatt arra az elhatározásra jut, hogy távol kell tartania magát Bethtől. Vajon sikerülni fog neki?
 

 

Értékelés:

A bejegyzés trackback címe:

https://popkult.blog.hu/api/trackback/id/tr672355781

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása