Castle 1x03 - Kiközösítve - Hedge fund Homeboys
2010. október 02. írta: redbandita

Castle 1x03 - Kiközösítve - Hedge fund Homeboys

Csak úgy mint az előző részben, most is váratlan és izgalmas dolgok derülnek ki a nyomozás során. Találnak egy fiatal fiút egy csónakban, a tettes szíven lőtte áldozatát.


Beckett nyomozó (Stana Katic) miután beletörődött (nem is igazán tudott mást csinálni), hogy magával kell cipelni egy civilt, azaz Castle-t (Nathan Fillion) a helyszínekre, már nem is igazán akar tenni ellene. Felhívja és a páros a szokott csapattal: Javier Espositoval (Jon Huertas) és Kevin Ryan (Seamus Dever) nyomozóval száll ki a helyszínre. Castle és Beckett kihallgatják a szülőket és a legközelebbi barátait. Ahogy szokott újabb és újabb titkokra derül fény! Castle kezdi kirakni a puzzle-t, és ötleteit a csapat elé tárja!
 
A szálak összevissza kuszálódnak, de bizonyos látszik, hogy a tettes a baráti körön belül keresendő! Szinte minden barátnak lett volna oka a gyilkosságra, akkor vajon melyik húzta meg a ravaszt!? Az egyik srác közben öngyilkos lesz. De a boncasztalon Larie Parish (Tamala Jones) rájön, hogy talán segítettek a fiúnak! Én mondom, nagyon izgalmas rész!

Castle magánélete is kalandos. Az anyja, Martha (Susan Sullivan) beiratkozik egy tanfolyamra és karriert készül csinálni, mint életvezetési tanácsadó. Még névjegye is van, amin az áll Richard Castle, a híres író is az ügyfele. Az anyuka egy tipikus minden lében kanál nő, amit Castle (finoman szólva) nem visel jól. Alexis ( Molly Quinn) osztálya kirándulásra készül, Castle lesz a kísérőjük. Elvileg. Alexis bevallja „nagy bűnét” az apjának! Castle és Alexis elindulnak Washingtonba! Martha pedig bulit tart addig. Mármint életvezetési tanácsadást némi kis itallal!

Az epizód vendégszereplője, Nolan Gerard Funk, aki egy tinisztárnak számít hazájában, amerikában. Olyan sorozatokban vendégeskedett már, mint az Odaát, a Hazudj ha tudsz, vagy a Smallville! Most a baráti kör egyik tagját, Brandont alakítja!
 

A bejegyzés trackback címe:

https://popkult.blog.hu/api/trackback/id/tr32339801

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása