Premierfilmek a 39. héten!
2010. szeptember 25. írta: dórica

Premierfilmek a 39. héten!

Dráma, scifi, döbbenet és romantika. Újabb filmek a mozivásznon!

Új filmek:

  • Hibrid
  • Szeretők
  • Turné
  • Vespa


Hibrid (2010)

Júniusban mutatták be az USA-ban a Hibrid című filmet, de a héten már hazánkban is látható. Csütörtöktől megtekinthető a mozikban! A film főszereplői Sarah Polley, Adrien Brody és DelphineChaneac. A történet két kutatóról szól, -Clive és Elsa- akik génmódosításra specializálódtak és különböző élőlények kombinálásával egy új életformát akarnak létrehozni. Tervük sikerül. Miközben emberi DNS-sel dolgoznak, titokban megalkotják Dren-t. Alkotásuk azonban túlmutat az ember szellemi és fizikai képességein. Ez a két tudás pedig hamarosan legfélelmetesebb rémálmukká válik…

Szeretők (2010)

A film egy igazi szerelmes történetről szól. Anna és Alessia élettársak és családot terveznek. Alessia mindent megtesz párjáért, ajándékokkal és szeretetével halmozza el. Azonban a történet váratlan fordulatot vesz. Feltűnik Domenico és Anna beleszeret. Az új férfi számára így még nehezebb a helyzet, ugyanis gyerekei vannak…

Turné (2010)

A film főszereplője egy egykori televíziós producer, Joachim Zand, aki Amerikában akar új életet kezdeni. A sors jóvoltából azonban visszakerül szülőföldjére, Franciaországa. Hogy kikkel utazik? Egy sztriptíz csapattal, akiket éppen turnéjukon kísér el. A történet így érdekes fordulatokat vesz.

Vespa (2010)

A héten mutatták be Groó Diana rendezésében a Vespa című magyar drámát. A film egyszerre megdöbbentő és megható. A 12 éves Lali kártyán nyer egy csokit, amely egy nyerő kupont rejt. Hogy mi a nyereménye? Egy Vespa motorbicikli. A nyereményt Budapesten kell átvenni, így Lali elindul a romatelepről a fővárosba, hogy átvegye áhított nyereményét és megtalálja régen látott édesapját.

A bejegyzés trackback címe:

https://popkult.blog.hu/api/trackback/id/tr132322498

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása