Egy kis szájízesítő - Justified 101.
2010. szeptember 25. írta: Szilvásgombóc

Egy kis szájízesítő - Justified 101.

Mint azt már tudattam Veletek október 6-án az AXN-en hódító útjára indul egy új sorozat, A törvény embere címmel.

 

Nem olyan, mint a mostani pörgős, sikersorozatok, ahol a szereplők a modern technika segítségével veszik fel a harcot a gonosszal. Egy poros, istenháta mögötti, nyugalmas, lassú városka a történet színhelye, ami tökéletes összhangot alkot "cowboy stílussal". A kisvárosi hangulat egy perc alatt magába szippant.

Már a beharangozóban is írtam, Raylen nyílt színen lelő egy bűnözőt Miamiban. Amitől már a sajtót nem lehet távol tartani. Egyetlen megoldásként Raylent visszahelyezik szülőföldjére Kentuckyba, ettől pedig nincs épp feldobva. Már az első napon szembe kerül gyermekkori barátjával, aki elég sokat változott azóta, hogy utoljára találkoztak. Épületeket, autókat robbant fel, bankot rabol, és horogkereszt van a karjára tetoválva. Nem véletlenül...

Elindítja a szálakat, melyek ment a történet futni fog. Enne megfelelően találkozunk Avaval, és a bíróságon még az ex-feleséget is szemügyre vehetjük. És persze a család is szóba kerül...

De nem szeretnék többet elárulni, tessék október 6-án bekapcsolni a TV-t. Mert megéri! Annak, akit még nem sikerült meggyőznöm itt van egy kis előzetes az első részből.

 

Értékelés:

A bejegyzés trackback címe:

https://popkult.blog.hu/api/trackback/id/tr682322868

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása