One Tree Hill - 801. és 802.
2010. szeptember 24. írta: enbee

One Tree Hill - 801. és 802.

A One Tree Hill nyolcadik évadára visszakaptuk a főcímet. Mark Schwahn azonban csavart egy kicsit az eredeti felálláson: a dal maradt, az énekes változott. Vagyis folyamatosan változik. Ha minden igaz, részenként új előadó tolmácsolásában hallgathatjuk meg az I Don't Wanna Be című dalt, de Gavin DeGraw többször is vissza fog térni. Az első epizód maradt az övé, a másodikat a Miát alakító Kate Voegele "kapta meg". 


1. rész: Gavin DeGraw

A részben történik (Asleep at Heaven's Gate): Visszatér a csapat Utah-ból, a filmfesztiválról. Brooke-ot eljegyzi Julian, Haley pedig bejelenti, hogy terhes. Clay a lövöldözős rémálma után a parton tölti az egész napot Quinnel kettesben, de végül rá kell jönnie, hogy Katie és a pisztoly voltak valóság. Mire Haley megtalálja a testvérét és Clayt a pasi házában, már mindketten elég rossz állapotban vannak. [Erről a részről, és főleg a címéről egy Lifehouse dal jutott eszembe. Hallgassátok meg, és tudni fogjátok, miért.]


2. rész: Kate Voegele

A részben történik (I Can't See You, But I Know You're There): Quinn és Clay elég ramatyul vannak, ezért Haley és az edzőtáborból villámgyorsan hazatérő Nate minden idejüket a kórházban töltik mellettük, miközben Jamiere Julian vigyáz. A kölyök tudja, hogy valami nincsen rendben, és mindent bevet, hogy kiszedje az igazságot Julianből. Brooke csalási ügybe keveredik, ami mögött az anyja és Millie állnak. Na és itt van még az Alex-Chase-Mia trió is, akiknek az ügye fene sem tudja, hogyan fog végződni. Én Alexnek drukkolok. Azt hiszem.

A következő rész tartalmából:

A bejegyzés trackback címe:

https://popkult.blog.hu/api/trackback/id/tr262320847

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása