Új sorozatok a 36. héten
2010. szeptember 01. írta: redbandita

Új sorozatok a 36. héten

Ha még a héten nem kezdődött el a sulid, ezeket ajánljuk:

  • Elbűvölő szerelem (TV2) VIDEÓ
  • Doktor Csont 3. évad (RTL Klub)
  • Született feleségek ÚJ részekkel (TV2) VIDEÓ
  • CSI: New Yorki helyszinelők 6. évad (AXN) VIDEÓ
  • CSI: Miami helyszínelők 8. évad (Viasat3) VIDEÓ
  • Tudorok 4. (befejező) évad (HBO) VIDEÓ
  • Futótűz 2. évad (AXN)
  • Kalifogia 2. évad (AXN)
  • CSI 5. évad (RTL Klub)
  • NCIS: Los Angeles (TV2)
  • Smith (RTL Klub)
  • Merlin kalandjai (RTL Klub)
  • Luxusdoki (TV2)
  • A Hard kor (MTV)
  • Tökéletes célpont (RTL Klub)
  • Újra: Váratlan utazás (Story TV), A palota ékköve (Story TV), 112-Életmentők (RTL Klub), Medicopter 117 (COOL), Hatalom hálójában (AXN), A férjem védelmében (Hallmark/Universal Chanel)

Elbűvölő szerelem (TV2)
Hétfő délután indul egy új telenovella, melynek főszereplőj, szerepelt már a Ruby című sorozatban. A történet főszereplői ikrek, akiket elválasztottak egymástól. Apjuk eladta az egyik gyermeket már a születésekor, és a feleségének azt mondta elrabolták a gyermeket. Így az ikrek nagyon más körülmények nőnek fel. Az egyik gazdag, a másik szegény. Pedro egy kávézóban dolgozik, testvére (Rodolfo) éppen ezelőtt a kávézó előtt szenved balesetet. Kómába esik. Pedro észreveszi a hasonlóságot kettőjük között, ellopja iratait, majd az életét is...


Doktor csont (RTL KLUB)
Bones és Booth visszatérnek a harmadik évad 13, részével indul újra a sorozat. De az évad további részei legalább annyi izgalmat tartogatnak, mint az eddigiek!


Született feleségek (TV2)
Szerda este ismét a képernyő előtt a helye minden nőnek! Vagy legalábbis aki követte a feleségek/exfeleségek életét. Ott folytatják, ahol a nyári szünet miatt félbeszakították. Én már nagyon várom!



CSI: New York-i helyszínelők (AXN)
Szintén szerda estétől kerül adásba. A Hatodik évad első részét láthatjuk majd. Érdekesség, hogy csütörtöktől a Viasat 3 is műsorra tűzi ugyanezt az évadot!


CSI: Miami helyszínelők (Viasat 3)
Aki inkább a Miami helyszínelőket kedveli, annak csütörtök este kell a Viasat 3-ra kapcsolnia, mert a nyolcadik évadot kezdik adni.


Tudorok (HBO)
Régóta tervezem, hogy megnézem a Tudorok című sorozatot. Az HBO csütörtök estétől a befejező, negyedik évad részeit tűzi műsorra.



Futótűz (AXN)
Péntektől látható a drámasorozat 2 évadának első része. Lovasfilmek kedvelőinek kötelező!

Kaliforgia 2. évad (AXN)
Szintén pénteken kezdődik Murder ügynök, azaz David Duchovny új sorozatának második évada!
 
CSI: A helyszínelők 5. évad (RTL Klub)
Úgy látszik ez a helyszínelők kedvelőinek a hete lesz! A CSI ötödik évadát péntek estétől láthatjuk!

NCIS: Los Angeles (TV2)
Szintén pénteken folytatódik az NCIS: Los Angeles, amit rejtélyes körülmények között a TV2 egyszer csak elrettentetett a műsorról, most onnan folytatódik, ahol abba hagyták...

Smith (RTL Klub)
A sorozat péntek késő estétől látható, és egy titkos ügynök életéről szól. Bobby Stevens (Ray Licotta) átlagos családapa. legalábbis látszartra, de sokat utazik... A sorozat producere a Vészhelyzet és Az elnök emberei producere volt korábban.
 
Merlin kalandjai (RTL Klub)
Szombattól látható ez a kalandfilmsorozat, melyben a fiatal Merlint ismerjük meg. Azt akiből jóval később Merlin a nagy varázsló vált, Arthur király udvarában... Sok-sok izgalom, kis szerelemmel fűszerezve!
 
Luxusdoki (TV2)
Hank Lawson (Mark Feuerstein) és öccse egy hétvége folyamán nagy kalandba keverednek. Megmentenek valakit, aki ezt szeretné meghálálni.

A Hard kor (MTV)
Vasárnap indul ez a tinik életéről szóló sorozat. RJ Berger (Paul Icano) a suli lúzere. A legjobb barátja pedig egy kicsit őrült. Ők ketten próbálják túlélni a gimnázium nehézségeit. De aztán kiderül, hogy RJ-hez bizonyos szinten kegyes volt a természet...

Tökéletes célpont (RTL Klub)
Szintén vasárnap startol ez az akciósorozat. A három főszereplő szinte csak lehetetlennek tűnő esteket vállal. Személyes védelem, családtagok felkutatása: ezek a szakterületeik.
 
Újra:
Váratlan utazás (Story TV) hétfőtől a nagy sikerű könyvsorozat, visszatér a TV képernyőre. Sikere miatt 7 évad is készült belőle, most a legelső résztől kezdik el adni.
De hétfőn több ismert, népszerű sorozat kerül ismét adásba:
A palota ékköve (Story TV) ami egy dél koreai sorozat.
112-Életmentők (RTL Klub) ezt már egyszer leadta az RTL Klub, aztán a folytatás a nyár folyamán került adásba, de egyszer csak eltűnt. Most megint az első résztől kezdik adni. Érdekes sorozat a mentősök, rendőrök, tűzoltók közös munkájáról!
Medicopter 117-Légimentők (COOL) Ezt a sorozatot talán már be sem kell mutatnom, én nagyon szerettem régen.
Hatalom hálójában (AXN) Gleen Cloose sorozatát is érdemes nézni, rengeteg díjat megnyert.
A férjem védelmében (Hallmark Chanel): A Vészhelyzet egykori főnővére, itt egy teljesen új oldaláról mutatkozik be...

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://popkult.blog.hu/api/trackback/id/tr212265124

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása