Új sorozatok a 26. héten
2010. június 20. írta: redbandita

Új sorozatok a 26. héten

Ha a pasid a focit nézi, de téged nem érdekel, ezeket ajánljuk:

  • A Harper-sziget (AXN): A sorozatgyilkos visszatért? De ki lehet az?
  • 25. szélességi fok délre (Duna TV): Afrikában kalandozhatunk a Rousseau családdal...
  • Hetedik érzék (RTL Klub): Mire jó ha látod mit gondolnak mások?
  • Programozott fantáziák (AXN): Ha szeretted a Dollhouse-t, szerintem nézz bele!
  • Vámpírnaplók (RTL Klub): Stephan és Damon kalandjait végre magyarul is élvezhetjük!
  • Amerika csillagai (Viasat 3): Ki mire hajlandó a sikerért?

A Harper-sziget (AXN)

Hétfőtől kerül az AXN műsorára a Harper’s Island. Ez egy amerikai thriller sorozat. Sokak szerint nagyon hasonlít a sztori Agatha Christie- 10 kicsi néger regényének történetéhez. Azaz, hogy egy rejtélye gyilkos sorra megöli a körülötte élőket. Minden részben újabb és újabb áldozatok tűnnek el, és csak az utolsó részben derül fény a gyilkosra! Ezt az első évadot 2009-ben a TV2 már leadta. Aki akkor lemaradt az most pótolhatja!

A történetről: Trish és Henry visszatérnek Harper szigetre, hogy esküvőjüket itt tartsák meg. Abbey (Henry gyerekkori barátja) is velük tart. A Harper szigeten 7 évvel ezelőtt egy sorozatgyilkos „tevékenykedett” megölt hat embert pl. Abbey anyját is. A gyilkost akkor elkapták, és megölték. Most mégis úgy néz ki valaki tovább „tevékenykedik”…
 

 
25. szélességi fok délre (Duna TV)
 
A sorozat Afrikáról szól. A Duna TV a VB alkalmából döntött úgy, hogy keddtől műsorára tűzi. Ez egy francia családi sorozat. A főszereplő Victor Rousseau egy elismert tudós. Az ő családjának életét követhetjük nyomon… Egy állatokkal foglalkozó központot hoznak létre Afrikában, hogy mentsék a kihalóban lévő fajokat! Victor Rousseau vezeti az intézményt, felesége segíti a munkáját. Két fiuk szintén természetbarát. De a lányuk nem. Ő lázad. Egy közeli bárban talál munkát. És feltűnik egy új állatorvos is, aki egy fiatal és vonzó nő. Még nem láttam ezt a sorozatot, de így elsőre valahogy a Doktor Dolittle családhoz hasonlít a Rousseau család. Kíváncsian várom!
 
Hetedik érzék (RTL Klub)
 
Csütörtöktől duplaepizódokkal kerül adásba ez a filmsorozat (The Listener). Nagyon érdekesnek tűnik. A főszereplő Toby Logan (Craig Olejnik) egy mentős gyakornok, akinek furcsa képessége van. Látja az emberek gondolatait. Ez nagyon hasznos pl. bűncselekmények felkutatásában, felfigyel erre a rendőrség is, és alkalmazzák a fiút.Hát bevallom, én nem bánnám ha látná a gondolataimat :)
 
 
Programozott fantáziák (AXN)
 
Ez a sorozat (Forbidden Science) is csütörtöktől látható. A sztori teljesen olyan, mint a Dollhouse. Itt is van egy cég akik emberi klóntechnológiával, emlékek eladásával foglalkoznak. A különbség, hogy ez a cég erotikus célra gyárt „robotokat”. De itt is fény derül a cég árnyékos oldalára…
 
 
Péntektől látható a Vámpírnaplók de erről nem szeretnék írni bővebben, inkább ajánlom Enbee egy korábbi bejegyzését!
De egy képet be kell szúrnom! Muszáj! Ő Damon a sorozat rosszfiúja:

Amerika csillagai (Viasat 3)

 
A valóságshow (America's got talent) szombattól követhető nyomon. Megtudhatjuk ki mire képes egy millió dollárért? Amerikában évek óta fut, most mi is belekukkanthatunk. Több sztár kikerült már a műsorból, de olyanok is akik azzal lettek sztárok, hogy egész Amerika röhögött rajtuk.
A műsorban egyébként valódi sztárok is fellépnek, mint Shakira, vagy Ozzy Osbourne, Ashley Tisdale. A zsűritagok: David Hasselhoff, Piers Morgan és Sharon Osbourne.
A műsort rengeteg országban leforgatták. A britt verzióban pl. olyan embereket fedeztek fel, mint a 4 éves csodahangú kislány Connie Talbot, Susan Boyle.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://popkult.blog.hu/api/trackback/id/tr692096200

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

enbee 2010.06.22. 15:51:08

Harper's Island nagyon komoly volt! azt hiszem a 10. rész után készült egy unsolved, az utolsó után pedig egy solved c. werkfilm, amikben a színészek elmondják, hogy ők sem tudták, kinek a karaktere a gyilkos, és hogy a szerződésükben 7-nél több részt senkinek sem garantáltak. nagyon durva :] én a 13 rész alatt úgy 5 szereplőt gyanúsítottam meg komolyabban :D
süti beállítások módosítása