Rebel Wilson szingli és iszik
2016. január 21. írta: redbandita

Rebel Wilson szingli és iszik

Rebel Wilson új filmje, a Hogyan legyünk szinglik? (How to be Single?, hazai bemutató: február 11.) címűhogyanlegyunkszinglik_jelenetfoto.jpg
 vígjáték a bulizás és a szingli élet örömeiről szól, és ő alakítja benne a legkevésbé idomítható, az életet legbátrabban élvező csajt. És az életben sem nagyon más.

– Sajnos, ha véletlenül ráérek, nagyon kell buliznom, nincs mese – nyilatkozta az egyre több vígjátékban nagyot alakító színésznő. – Sokan nem is értik, milyen keményen melózunk: heti 6-7 nap, napi 16 óra, vagyis ha szabadnapom van, akkor sem tehetem meg, hogy otthon maradok, ha ahhoz volna kedvem. Főleg, mióta szingli vagyok. Los Angelesben nem könnyű a helyzet, túl sok az őrült, de én igyekszem mindig rávenni magam, hogy menjek partizni, találkozzam emberekkel.

 

A színésznő szeptemberben szakított Mickey Gooch Jr.-ral, aki pedig egy nagy és gátlástalan poén erejéig fel is tűnik a Hogyan legyünk szinglik?-ben. Rebel Wilson azt mondja: az egyik újévi fogadalma az volt, hogy nem kuksol otthon – és eddig be is tartotta.
IC Press

A bejegyzés trackback címe:

https://popkult.blog.hu/api/trackback/id/tr728307994

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása