Már megvan a Botrány vége
2013. december 11. írta: redbandita

Már megvan a Botrány vége

Olivia Pope és az amerikai elnök se vele – se nélküle kapcsolata, valamint a Botrány egyre szövevényesebb története lázban tartja a sorozat szerelmeseit a tengerentúlon és Európában is. A széria írója, Shonda Rhimes egy rádióműsorban elárulta, ő már kitalálta, hogyan ér véget a drámai sorozat.

botrany_2_evad_1.jpg

A Grace klinika sikere után Shonda Rhimes a Botránnyal ismét besöpörte a szakma és a közönség elismerését is. Az Olivia Pope vezette kríziskezelő csapat története hatalmas sikernek örvend, Amerikában közel kétmilliós nézettséggel megy a sorozat harmadik évada. A washingtoni politikai elit piszkos ügyletei mellett a nézőket leginkább Olivia és a sármos amerikai elnök se vele – se nélküle kapcsolata tartja lázban. A hétről hétre egyre meglepőbb titkokkal tarkított történet nem várt fordulatokat hoz, de Shonda Rhimes egy rádióműsorban elárulta, hogyan végződik majd a Botrány.

„A Botrányt nagyon meghatározza a politikai élet működése, rendszere, hogy mi van a való életben. Ez lehet, hogy megváltozik még azelőtt, hogy a sorozat véget ér. Annyit elárulhatok, hogy már tudom, mi lesz a vége, hova fut ki a történet és nagyon jó érzésem van. Nagyon jó a végső pont, így nem hiszem, hogy ezen változtatnék, nagyjából azt is látom, hogy ez még mennyi időt jelent, de meglátjuk, hogyan alakulnak a dolgok.” – titokzatoskodott az írónő, aki azt is elárulta a Morning Edition riporterének, másik sikersorozata, a Grace Klinika kapcsán az eredetileg eltervezett befejezés után végül még folytatódott a történet.

Azt nem lehet tudni, hogy Olivia Popenak és csapatának még hány évadnyi ideje van Shonda szerint, de látva a jelenlegi cselekményeket, jócskán van még mit kibogozni és letisztázni. A Universal Channelre jövőre érkezik a széria harmadik évada, addig pedig a második évad eseményeit követhetik a nézők minden hétköznap este.

A bejegyzés trackback címe:

https://popkult.blog.hu/api/trackback/id/tr595686471

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása