Gotham tiszteleg James Gandolfini előtt
2013. november 21. írta: redbandita

Gotham tiszteleg James Gandolfini előtt

A szervezők az idén nyáron váratlanul elhunyt színész  emlékének szentelik az egyik legrangosabb New York-i fesztivált, a Gotham Independent Film Awards-t. A színész emlékére rendezett gálaeseményre december 2-án kerül sor, a házigazda Steve Buscemi lesz. A megemlékezés különös aktualitása, hogy az elhunyt színész éppen nagyon sikeres: az Exek és szeretők (12) (Enough Said, hazai bemutató: december 5.) című romantikus vígjátékban nyújtott játékáért – posztumusz – felkerült az Oscar-díj esélyeseinek listájára is.

unnamed_1.jpgIntercom

– Mi sem bizonyítja jobban, milyen nagyszerű színész volt – nyilatkozta nemrég Julia Roberts, aki személyes jó barátságot ápolt Gandolfinivel –, mint hogy miközben az Exek és szeretők-et néztem, teljesen megfeledkeztem a gyászról és a bánatról: a színész helyett a figurát láttam. Csodálatos!

A bejegyzés trackback címe:

https://popkult.blog.hu/api/trackback/id/tr905649873

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása