Titkolt félelmek és bátor csajok a Disney Csatorna hétvégi műsorán
2012. november 23. írta: redbandita

Titkolt félelmek és bátor csajok a Disney Csatorna hétvégi műsorán

Mindenki fél valamitől: Miley Cyrus, mint Hannah Montanaként a leleplezéstől, Jessie a mobil illemhelyektől, míg a Zsenipalánták különcei a gimnáziumi hétköznapoktól rettegnek. A hétvégén azonban a Disney Csatorna kedvencei a sarkukra állnak, és nemcsak szembenéznek félelmeikkel, hanem le is győzik azokat.

Csaj kontra Szorny (8).jpg

Te mitől félsz? Hogy elszúrod a rég várt randit, vagy, hogy a hátad mögött kinevet a fél suli? Esetleg teljesen hétköznapinak tartott tárgyaktól, mint az esernyő vagy a mobil WC? Akármi is legyen a legtitkosabb félelmed, nem vagy egyedül: a Disney kedvenc sztárjai, Hannah Montana, Jessie, Chyna és Olive is retteg a saját mumusaitól.

A csajok azonban november 24-én és november 25-én felveszik a kesztyűt, és szembenéznek félelmeikkel, csakúgy, mint a Phineas és Ferb, a Peca-Tanya, a Harcra fel, és a Csaj kontra Szörny hősei.

Ne hagyd ki a Disney Csatorna tematikus hétvégéjét, és csatlakozz az extrém bátorságpróbához november 24. (szombat) és november 25. (vasárnap) között!

Forrás: Merlin Communications Magyarország

A bejegyzés trackback címe:

https://popkult.blog.hu/api/trackback/id/tr394920605

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása