Indul a válogatás A Comedy Central bemutatja című stand-up show-ba
2012. július 29. írta: redbandita

Indul a válogatás A Comedy Central bemutatja című stand-up show-ba

Ősztől új fellépőkkel és régi kedvencekkel folytatja A Comedy Central bemutatja című, saját készítésű stand-up sorozatát a humorcsatorna. Aki viszont nem akar addig várni, már hamarabb is megnézheti a jövő tehetségeit a ma kezdődő DumaFüred fesztiválon.

Ma kezdődik a Dumaszínház hagyományos nyári stand-up fesztiválja, ami idén Balatonfüredre költözött és minden eddiginél nagyobb szabású rendezvényen szolgálja ki a nevetésre, szórakozásra és bulizásra vágyó közönség igényeit. Az egy héten át tartó humorfesztivált a Sun City-ben rendezik meg, a fellépők között pedig több, a Comedy Centralról ismerős arcot is felfedezhetünk, így például ott lesz Bruti, Mogács Dániel és a Szomszéd Néni Produkciós Iroda két nevettetője is.

A profi fellépők mellett pedig megmutathatják magukat a jövő reménységei is. A Dumaszínház saját tehetségkutatója Balatonfüreden folytatódik, ahol a Fiatal Félőrültek Fesztiválján bárki megmutathatja magát öt percben az azonnal ítélő közönség előtt. Ráadásul A Comedy Central bemutatja című stand-up show ősszel induló új évadában is teret kaphatnak majd a szakma legjobb újoncai, így ha valóban igazi tehetségek, a humorcsatornán az is megismerkedhet velük, aki idén nem tud részt venni a fesztiválon.

A stand-up műfaj népszerűsége annak köszönhető, hogy az előadók az életből merített történeteikkel, abszurd sztorikkal szórakoztatják közönségüket. A Comedy Central saját gyártású műsorának új évada ősszel indul, addig pedig a régi részek adásaival készülhetünk a legújabb poénokra.

A Comedy Central bemutatja minden szerda este 22.55-től a Comedy Central műsorán!

A bejegyzés trackback címe:

https://popkult.blog.hu/api/trackback/id/tr64685084

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása