Trónok harca - 203 - What Is Dead May Never Die
2012. április 24. írta: enbee

Trónok harca - 203 - What Is Dead May Never Die

Hát Jon jó nagy bajban van, mert Craster elkapta, ahogyan az erdőben figyeli a történteket. Az, hogy az öregember a fiait felajánlja az isteneinek, úgy tűnik, csak Jonnak, és nem a parancsnoknak volt újdonság...

A legutóbbi résznél alkalmazott pontokba szedett felsorolás nekem működött, úgyhogy még egy részt beáldozok a módszer tesztelésének, hogy utána dönteni tudjak végleg a sorsáról. Vagy amíg nem jön valami olyan hű-és-há rész, amitől belső kényszert érzek majd körmondatok összefűzésére. Ez a rész a nagyon durva cím ellenére sem olyan, szóval jöjjenek a pontok:

  • A főparancsnok pontosan tudta, mi történik Craster falujában.
  • Sam a maga módján tovább udvarolgat Gilly-nek.
  • Bran álmában farkasként barangol mindenfelé.
  • Balon Greyjoy (Patrick Malahide) azt tervezi, hogy míg Robb a háborúban harcol Lannisterékkel, addig ő majd szépen leigázza északot. Theon összezördül az apjával, de azért végül csak csatlakozik hozzá.
  • Tyrion úgy próbálja Shae (Sibel Kekilli) életét megvédeni, hogy mindenki elöl titkolja a létezését. A lány azonban dühös a bezártság miatt, így Tyrion munkába állítja: ő Sansa új szobalánya.
  • Tyrion egyébként próbálja kideríteni, melyik közeli embere osztja meg a bizalmas infókat a királynéval. Pycelle (Julian Glover) bizonyul árulónak.
  • Aranyköpönyegesek rajta ütnek az észak felé tartó konvojon, Gendry után kutatva. Az összecsapás során Yoren meghalt, Arya és Gendry pedig valószínűleg fogságba került. Vagy legalábbis remélem, hogy ez történt velük, és nem mészárolták le őket ott, a helyszínen.


A következő rész tartalmából:

A bejegyzés trackback címe:

https://popkult.blog.hu/api/trackback/id/tr864414923

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása