X-Faktor 2011. 11. 19. - Zúztak az éjszakában
2011. november 19. írta: redbandita

X-Faktor 2011. 11. 19. - Zúztak az éjszakában

Ma este bulis zenéket adtak elő a még versenyben maradt énekesek. Az est jelmondata a "Zúzunk az éjszakában" volt, ami persze a XXI. század nyelvújítójától, lájkoló, halendázó, dencelő partyarc Fluor Tomitól származik.

@RTL Klub

Elsőként Kocsis Tibi lépett színpadra Adam Lambert dalával az If I Had You-val. Tibinek begyulladtak a hangszálai, ami miatt csak néhány napig tudott 100 százalékosan gyakorolni. Szerintem ez nem látszott a produkción, a mentorok is megdicsérték.

"a jövő ígérete vagy" Nagy Feró

Tibit a Rocktenors követte, akik Santana és a Nickelback-es Chad Kroger duettjét az Into The Night-ot énekelték.  Őszintén szólva annyira nem jöttem party hangulatba, ettől a produkciótól. A fiúk azonban rekordot döntöttek, mert tavaly egyetlen csapatnak sem sikerült a legjobb hét közé jutni.

A reklám után Lil C következett Ne-Yo Beautiful Monster-jével, aki igazából hozta a szokásos formáját, sok újat nem mutatott magából...

"ez a dal meghaladta a képességeidet" Nagy Feró

"engem nem hozott, lázba, de korrekt volt..." Malek Miklós

Kováts Vera elég bevállalós volt, mert egy Miley Cyrus (Hannah Montana) dallal jött, a Party In The USA-val. De esküszöm, egész hallgathatóvá tette! Egyébként Feró és Vera nagyon jól kitalálta a produkció elejét! (Nem is lövöm le a poént, nézzétek meg a videót!)

"téged mindig meg kell zabálni, bármit csinálsz a színpadon" Malek Miklós

Tarány Tamás a kisfilmjében azt ígérte, hogy most a táncra fog fókuszálni. Azt hiszem ez egy kicsit hiba volt, mert a produkciója nagyon jó volt, de táncot csak nagyítóval lehetett találni benne. Mindenesetre nagyon jól adta elő a Flashdance című film leghíresebb dalát. Le a kalappal!

"istenien áll neked ez a geg, hogy táncolsz is" Keresztes Ildikó

Ismét reklám, majd Muri Enikő jött Lady Gaga Edge Of Glory című nótájával. A mentorok megdicsérték.

"jó kis muri volt ez..." Geszti Péter

Aztán jött az a produkció, ami nekem az este folyamán a legjobban tetszett. Először megijedtem, mert Gergő egy nagyon nehéz dalt választott (JET - Are You Gona Be My Girl). Imádom ezt a dalt, és Gergő tényleg megőrült a színpadon, ami szerintem sokkal jobban áll neki, mint a búskomorság. A mentorok is nagyon megdicsérték, sőt semmilyen negatívumot nem tudtak mondani.

Az este folyamán két meglepetés produkció volt, mindkettő tényleg meglepő volt számomra. A Carbonfools fellépése azért, mert ők egy általam nagyon kedvelt underground együttes, emiatt nem igazán értem mit kerestek egy ilyen populáris műsorban. Mindenesetre a produkció ugyanolyan jó volt, amit a koncerteken megszokhattunk tőlük, most a Hide away-el érkeztek.

A Carbonfools után a közös produkcióban is egy általam kedvelt dalt adtak elő a srácok, méghozzá a Cozombolis egyik legnagyobb slágerét, A zenétől felforr a véremet.

Aztán az este mélypontja (számomra) következett. Sok dolog van a világban, és az országban is, amit nem értek, de a Fluor vagy Mizu jelenség is az egyik ilyennek számít. Mégis mit esznek Fluoron az emberek?? A Mizu című dalát 12 millióan nézték meg a Youtube-on, a Halendát már most közel 3 és fél millióan. Pfffff. Fluor egyébként egy mixxel jött, ami a Mizuból, a Lájkból és a Halendából volt összegyúrva. Mi lett a Partyarccal? És különben is, hogyhogy SP nélkül érkezett?

Na jó leszállok Fluorról. Elképesztőőőő produkciója után következett az eredményhirdetés, és három fiú maradt a színpadon: Tarány Tamás, Lil C és Kocsis Tibi. Tomi végül bejutott a legjobb hat közé.

Elsőként Lil C jött ki párbajozni. Nekem egy kicsit úgy tűnt, hogy feladta és el is keseredett nagyon, de így is az egyik legjobb produkcióját nyújtotta.

Aztán jött kocsis Tibi, aki szintén remekül énekelt, ahogyan (szinte) mindig szokott.

A mentorok végül nem döntöttek, azaz döntetlenre hozták ki az eredményt, így megint fel kellett bontani a borítékot. Így végül Lil C távozott az X-Faktorból.

A bejegyzés trackback címe:

https://popkult.blog.hu/api/trackback/id/tr923397095

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása