Már jön is a Hupikék törpikék folytatása
2011. augusztus 25. írta: redbandita

Már jön is a Hupikék törpikék folytatása

A Hupikék törpikék 3D (The Smurfs, hazai bemutató: augusztus 25.) a stúdió előzetes várakozásait is felülmúlva hatalmas világsiker. A filmet számos országban még be sem mutatták, de a gyártó Sony Pictures vezetői döntöttek is a folytatásról, és kitűzték az új bemutató napját.

A törprajongóknak 2013. augusztus 1-ig kell várniuk a következő izgalmas kalandra. Eddig több mint 40 országban láthatóak a kis kék törpök, ahol számos rekordot is megdöntöttek: Belgiumtól, Közép-Amerikán át Venezueláig az animációs filmek között minden idők legnagyobb nyitóhétvégi bevételét érte el a film. A 44 országban már több mint 141 millió dollárért vettek jegyet a törpök kalandjaira, és az USA-ban is átlépte a film a 101 millió dolláros határt: így világszerte 242 millió dollárt gyűjtöttek be a törpikék, és a hódításnak még közel sincs vége! Ezen a hétvégén Kínában is minden idők egyik legjobb animációs nyitóhétvégi eredményét érte el, és az Egyesült Királyságban, Oroszországban, Portugáliában is kimagasló sikereket ért el. Hamarosan hazánkat is ellepik a törpök: a Hupikék törpikék 3D augusztus 25-től látható a mozikban, ahol végre szélesvásznon és 3D-ben láthatják a mozinézők, és törprajongók Törpillát, Törpapát, Okoskát, és a gonosz Hókuszpókot.

Hír forrása: Intercom

A bejegyzés trackback címe:

https://popkult.blog.hu/api/trackback/id/tr813179858

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

bfrenk 2011.08.26. 16:49:10

IMDB-n 4.8-as...és folytatják? Te jó ég hova fejlődik a világ. A pénzt amiből csinálják, inkább adnák nekem.

redbandita 2011.08.26. 20:33:33

@bfrenk: még nem láttam, de a folytatások szerintem általában anyagi oko miatt történnek, nem pedig azért, mert jó vagy rossz egy film :S
süti beállítások módosítása