Mi hír az alakváltók háza táján?
2011. június 28. írta: redbandita

Mi hír az alakváltók háza táján?

Mivel holnap bemutatják a Transformers harmadik részét, ezért gondoltam szemezgetek Nektek, az elmúlt hetek híreiből, amik a film körül felreppentek. A legtöbb természetesen az új szereplő, Megan Fox utódja körül keletkezett. Az egykori fehérneműmodell talán élete legnagyobb lehetőségét kapta meg Michael Baytől. Kérdés, hogy tud-e majd élni vele? Összeállításomból megtudhatod ki is Rosie Huntington Whiteley, mi az amit tudni lehet és érdemes róla... Azt is elárulom, ki rendezi a Transformers 4-et és azt is miért nem szerepel Megan Fox a harmadik epizódban...

Rosie a Berlini premieren:

Image.net

Semmit nem bíztak a véletlenre: a július 4-ei amerikai nemzeti ünnep hétvégéjén startol a tengerentúlon a Transformers 3, 4000 moziban, amiből 2800 3D-s (digitális 3D és IMAX vegyesen). Elemzők szerint négy nap alatt valószínűleg 150-160 millió dollárt hoz a szuperprodukció. A tarolást megkönnyíti, hogy hasonló film nem indul a mostani hétvégén, csak két „nőcis”, azaz romantikus darab kerül a mozikba.
A Transformers 3 külföldi kilátásai még rózsásabbak, különösen a hatalmas orosz és kínai piacon, az elterjedt kalózkodás ellenére – a Transformers-rajongók ugyanis inkább moziban nézik meg kedvencüket a moziban felvett, silány minőségű lopott változatok helyett.

Rosie Huntington-Whiteley: jobb filmezni, mint modellkedni

Alig várta Rosie Huntington-Whiteley, hogy Hollywood felfedezze, mert topmodellkedés ide vagy oda, kicsit unta már ezt a fajta munkát. "A bányászok munkája biztos fárasztóbb, de az is rengeteg energiát elvesz az embertől, ha egész nap bikiniben fura pórokba facsarja magát" mondta a 24 éves angol lány. "A filmezés sokkal izgalmasabb, mindig történik valami, és rengeteg más eszközt is be tudok vetni, nem csak a testemet meg az arcomat."
A fehérneműmodellt Michael Bay rendező fedezte fel, aki hobbiként reklám klipeket is forgat – Rosie a Victoria’s Secret arcaként többször is szerepelt a mester munkáiban. Bay a Transformers 3 előkészítése közben világosodott meg: ha amúgy is utálja Megan Foxot, az első két rész női főszereplőjét, Rosie-t viszont éppen ellenkezőleg, cserét hajt végre. Így lett Rosie a Transformers 3 sztárja, amit senki nem bánt meg, persze Megant kivéve.
Rosie a szuperprodukció forgatása közben hol bőrig ázott, hol majdnem megégett, de nagyon bírta az állandó felfordulást. "Volt olyan nap, hogy olyan koszos voltam, hogy percekig fekete lé csorgott rólam a zuhany alatt, a körmöm meg tisztára berepedt. Már az első héten csupa kék-zöld lett mindenem, és ez így is maradt a forgatás végéig, a sminkesek nem győzték eltüntetni. A legjobb poén mégis az volt, hogy hét hónapig magas sarkúban rohangáltam. Nagyon formás lett tőle a vádlim, és szerintem bárkit lehagynék benne százon." Rosie egyébként a hétköznapokban nem hord magassarkút, sokkal jobban szeret smink nélkül farmerban és pólóban kimenni az utcára. 

Rosie az angliai premieren:

Rosie-Huntington Whiteley számára a romantikus jelenetek okozták a legnagyobb problémát Shia LaBeouffel: "Nem az volt a baj, hogy most csókolóztam először nyilvánosan, hanem a magasságkülönbség okozott problémát. Nagyjából egyforma magasak vagyunk Shiával, de tűsarkút kellett viselnem, ezért fölé tornyosultam. Mondtam Michaelnek, hogy levenném a cipőt, de ő csak nevetett, mondván, adjak reményt az alacsony amerikaiaknak. Ezért aztán kicsit féloldalasra sikeredett a csókunk, kíváncsi vagyok, hogy fest majd a filmben."
 

Rosie és Shia a berlini premieren:


 

Bay teljesen odavan Rosie-ért

Kiderült, hogy Michael Bay rendező nem csak a robbantgatáshoz meg a lövöldözéshez ért, hanem az erotikához is. Erről tanúskodik, hogy a rendező által mintegy pihenésképpen készített új Victoria’s Secret reklámklipek a szokásosnál is szexisebbre sikeredtek. A cég tavaszi kampányának fantázianeve Álomangyalok, s ennek jegyében vonulnak fel sejtelmesen és egy szál fehérneműben a leghíresebb modellek: Candice Swanepoel, Lily Aldridge, Adriana Lima, Erin Heatherton, Alessandra Ambrosio, illetve Chanel Iman, és végül, de nem utolsósorban Rosie Huntington-Whiteley. A most éppen világosszőke modell Bay legújabb filmjének, a Transformers 3-nak is sztárja, és alighanem ő ihlette meg a rendezőt, amikor a reklámklipeket forgatta. Rosie nem hitte el, hogy megkapta a szerepet, azt gondolta Michael csak poénkodik vele.

Michael Bay és Rosie a moszkvai premieren:


 

Rosie, párja Jason Statham furcsa ajándékot adott a szőke lánynak

Rosie és Jason több mint egy éve járnak, kapcsolatuk annyira komoly, hogy az akciósztár éppen árulja hollywoodi házát, hogy közös fészket építsenek. „Jason háza nagyon klassz, csupa fém meg üveg, de rémesen macsó, folyton azt várom, mikor ugrik elő egy nindzsa a fürdőszobából. A kedvemért eladja, és olyan stílusú házat építtetünk, ahol már én is otthonosan érezhetem magam.
Már ebből is érezhető, hogy Statham odavan a szupermodellért, de a forgatáson is meglepte szerelmét, egy Különleges védőfelszerelést kapott tőle. Az angol topmodell ugyanis a Transformers 3 forgatásán annyira megütötte magát, hogy Jason ezt nem nézhette tétlenül. "Minden forgatás végére tele voltam zúzódásokkal, még olyan helyeken is, amikről nem is tudtam, hogy ott is beüthetem magam. Jason akciósztár, tudja, hogyan kell ügyesen elesni meg falhoz csapódni, de ő is visel zselépáncélt a forgatáson: ez olyan vékony, hogy ing alá is simán föl lehet venni. Hagyományos védőruhában, például, amilyet a kommandósok meg a katonák hordanak, úgy néztem volna ki, mint aki most jött Bagdadból, de ezt a cuccot simán hordhattam a forgatáson."
A szupermodell egyébként nem volt mindig ilyen szép, kiskorában heringnek csúfolták. alacsony volt, nagy szájjal, nem túl nöies alakkal, emiatt és a neve miatt is sokáig csúfolták a ma már bombázó Rosiet. A szőke szépség elmondása szerint nem figyel oda az alakjára, imádja a csokis sütit, a bacont tojással, és mindennél jobban szeret enni. nos elég hihetetlen ez, az alakját tekintve...


 

Örömmel szállt ki Megan Fox a Transformersből
Nagy meglepetést keltett tavaly, hogy Michael Bay rendező kirakta Megan Foxot a harmadik Transformers-filmből, és helyette Rosie Huntington Whiteley-ra bízta a női főszerepet. Nyílt titok volt, hogy Bay és Megan utálják egymást, és mindenki ennek tudta be a hirtelen cserét is. A Transformers-filmek férfi főszereplője, Shia LaBeouf most azonban árnyalja a képet: szerinte Fox örült, hogy harmadszorra már nem kell menekülnie a robotok elől. "Megannek borzasztóan kellemetlen volt az a stílus, ahogyan Michael a nőket megközelíti" – magyarázta LaBeouf legújabb interjújában. "Michael 16 éves kamaszoknak készít nyári kasszasikereket, tehát a filmjeiben két robbanás között dögös csajok vonaglanak nedves trikóban. Megan viszont más imázst szeretett volna építeni magának, ezért nem fogott padlót, amikor közölték vele, hogy fel is út, le is út, hanem még örült is."
LaBeouf szerint az új női főszereplő számára sokkal kevésbé kényelmetlen a Bay által rábízott feladat. "Rosie 16 éves kora óta modell, tudja, hogy ő a vágy titokzatos tárgya, ráadásul a Victoria’s Secret arcaként megszokta Michael stílusát, hiszen rengeteget dolgoztak már együtt. Az sem újdonság számára, hogy a forgatáson nem művészkedünk, hanem azonnal végrehajtjuk, amit a főnök parancsol – Megan sosem tudott kibékülni ezzel a munkamódszerrel..."

Spielberg rendezi a Transformers 4-et?

Régóta mondogatja Michael Bay, hogy háromnál megáll, és már nem ő rendezi a negyedik Transformers-filmet, mert olyan huncut is szerzői darabokat szeretne készíteni, amilyeneket Tarantino szokott. Nos, van elképzelés arról, ki legyen az új rendező: Steven Spielberg, aki eddig executive producerként bábáskodott a trilógia létrehozása körül. Legalábbis a sorozat egyik állandó szereplője, Tyrese Gibson nagyon szeretné, ha a mester venné át a kormányrudat. "Ha Michael Bay távozik, Steven az egyetlen, aki igazán érzi, miről szól ez az univerzum. Kizárólag ő tudja egyben tartani a sorozatot, mert a kisujjában van a sztori, ismer mindenkit a stábból, és a robotokat is csukott szemmel össze tudná rakni. Senki másra nem merném bízni a TR4-et!" mondta Gibson.
Kérdés, mit szól ehhez Spielberg, akinek az IMDb szerint jelenleg 13 produkciója tart a gyártás valamelyik fázisában.

Hírek: UIP-Duna Film

Képek: image.net

A bejegyzés trackback címe:

https://popkult.blog.hu/api/trackback/id/tr233022437

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása