Portmanről szólnak a hírek
2011. április 05. írta: redbandita

Portmanről szólnak a hírek

Mióta Natalie Portman eltáncolta mindkét hattyú szerepét gyökeresen megváltozott az élete. Megismerte a párját, Benjamin Millepidet, kisbabát vár, felkérések tömegéből válogathat (idén szerepel a Csak szexre kellesz, a Király, a Thor című filmekben). Mindezekkel együtt jár a hatalmas sajtónyilvánosság is. Nem telik el hét, hogy ne hallanánk róla valamit. Most három hírt csemegéztem össze Nektek.

  1. Tisztaság mániás lett: mióta gyermeket vár megszállottja lett a hidratáló kendőknek. Az eddig közvetlen Natalie már nem szeret kezet fogni senkivel, annyira retteg a bacilusoktól.Még az otthonát is fertőtlenítette, párásítókat szereltetett fel...
  2. Hackertámadás áldozata lett: Az FBI szerint Natalie is azon hírességek közé tartozik, akiknek feltörték az email fiókját és az okos telefonját. Egyébként az utóbbi időben több, mint száz híresség járt így Amerikában.
  3. Levetkőzött vagy helyettesítették? Napokig találgatás folyt arról, hogy a Király című film trailerében vajon Nataliet látjuk-e levetkőzni, vagy dublőz helyettesítette? A film rendezője szerint Nataliet nem kellett helyettesíteni, elvállalta a jelenetet.

 

Forrás: UIP Duna

Kép: image.net

A bejegyzés trackback címe:

https://popkult.blog.hu/api/trackback/id/tr712798485

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása