Supernatural 6. évad 12. rész - Like a Virgin
2011. február 06. írta: Szilvásgombóc

Supernatural 6. évad 12. rész - Like a Virgin

A hosszúra nyúlt téli szünet után végre megérkezett az új epizód. Izgalmas és humoros, mint ahogy az lenni szokott. Kicsit mese szagú a kőbe zárt karddal és a sárkányokkal. De megérte várni. Remélhetőleg most már megtudhatjuk, mi történik Sammal, miután a Halál visszahelyezte a lelkét a testébe.

 

Hát Sam lelke a helyére került. De egyáltalán nem biztos, hogy vissza kellett volna tenni azt az izét (ahogy Castiel nevezte) a helyére. Egyáltalán nem biztos, hogy Sam valaha magához fog térni. Cas helyteleníti a dolgot, az aggódó Dean szemére veti ezt a döntést, mert szerinte ennél egyszerűbben is megölhette volna öccsét. Dean és Bobby kínosan ügyelnek arra, hogy Sam ne tudjon meg semmit az elmúlt másfél évből. De nem tudják sokáig titokban tartani a dolgot.

Kis idő múlva Sam magához tér, olyan mintha csak most ébredne. Nekem úgy fest, hogy nem is emlékszik semmire a lelke nélküli időkből. Deannek a lényeg az, hogy Sam visszatért. Így máris munkához látnak. Fiatal, szűz lányok tűnnek el Portlandben. Nyomozás során hamar ráébrednek, hogy sárkányokkal állnak szemben. A Winchester fiúk kettéválnak, és Dean San Franciscoba megy, az egyetlen fegyverért, amivel meg lehet ölni egy sárkányt. Nagy nehezen sikerül is megszereznie.

Hamarosan rá kell döbbenniük, hogy sokkal nagyobb fába vágták a fejszéjüket, mint ahogy azt gondolták. A sárkányoknak tervük van melyet meg is valósítanak, a Purgatóriumból felszínre hozzák azt, aminek neve Mindenek Anyja.

 


Azoknak, akik kivárták, hogy az RTL klub folytassa a sorozatot... hát igen az ilyen türelmesek előtt minden kalapom megemelem. A türelem rózsát terem, vagyis jelen esetben harmadik évadot. Bizony, az RTL klub jövőhéttől majd három év kihagyást követően csütörtök esténként 23.55től folytatja a sorozatot. Íme a promo!
 

Értékelés:

A bejegyzés trackback címe:

https://popkult.blog.hu/api/trackback/id/tr962642378

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása