2010 legjobb filmjei az IMDb szerint
2010. december 31. írta: redbandita

2010 legjobb filmjei az IMDb szerint

Nem teljesen igaz, hogy az IMDb szerint. Mert az IMDb, azaz a legnagyobb internetes filmes portál csak rangsorba tette azokat a filmeket, amikre a legtöbben klikkeltek. Így tehát a lista nem egy kritikai szemlélet szerint készült, inkább az érdeklődés mértéke a fontos. De természetesen, így is nagy érdem felkerülni a listára, hiszen az utolsó helyezettnek is 5000 szavazata volt. Ami lássuk be nem semmi! Na nézzük akkor a listát!

 

 

Az izgalom fokozása miatt az utolsó helyezettel szeretném kezdeni, mivel jónéhány filmről mi is beszámoltunk ezért gondoltam belinkelem nektek az írásainkat. Így tehát a pirossal látszódó filmcímekre kattintva elolvashatjátok a kritikáinkat!

25. Unthinkable: egy izgalmas thriller Denzel Washingtonnal.

24. Red: úgy látszik Bruce Willis nem tud mellélőni, ha akciófilmről van szó. A Redben egy kiégett ügynököt alakít olyan csapattal, mint Morgan Freeman vagy Helen Mirren. A film előzetesét egyszer már ajánlottuk nektek. Itt megnézhetitek.

23. Vasember 2: a vasember első része is sikeres lett, így várható volt, hogy a második részben is sikereket ér majd el Robert Downey jr.

22. Megaagy: sajnos még nem láttam ezt az új animációs filmet, de igyekszem pótolni és hamarosan írok róla. Addig nézzétek meg az előzetest.

21. Száguldó bomba: izgalmas akciófilm Denzel Washingtonnal.

20. Könnyű nőcske

19. Machete: a film előzetesét és néhány soros ajánlóját itt olvashatod.

18. Let me in: aki még nem unt rá a vámpíros filmekre annak ez is tetszeni fog!

17. Four lions: a vígjátékok kedvelőinek ajánlom ezt a filmet.

16. A gyerekek jól vannak: dráma a teherbeesésről, szülésről, gyereknevelésről, olyan színészekkel, mint Mark Ruffalo, Anette Benning vagy Julianne Moore.

15. Winter's Bone: izgalmas thriller egy fiatal lány sorsáról.

14. A szellemíró

13. Gru: mi van akkor ha egy mesefilmben a főszereplő maga a gonosz? Vajon neki szurkulunk vagy a jónak?

12. Yip man 2: a film az 50-es években és Hongkongban játszódik. A film középpontjában a harcművészet áll.

11. Buried: a film főszereplője Ryan Reynolds, aki egy amerikai vállalkozót alakít, Irakban él. Egyszercsak arra ébred, hogy élve eltemették...

10. Tolvajok városa

9. Scott Pilgrim a világ ellen: úgy látszik idén a képregények filmrevitele "divat" lett. Hiszen a Scott Pilgrim is egy képregény hős. Nálunk csak januárban mutatják be, de én már várom.

8. Harry Potter és a halál ereklyéi első rész: hamarosan minden Hary Potter film kritikáját olvashatjátok nálunk, így fel fog kerülni a kis varázsló (aki már nem is olyan kicsi) legújabb kalandja is.

7. Viharsziget: Leonardo di Caprio idén több filmben is megcsillogtatta színészi képességeit.

6. Ha-ver: szintén képregény adaptáció. Úgy gondolnánk, hogy nehéz vállalkozás képregényt megfilmesíteni, lehet hogy mégsem!?

5. Aranyhaj és a nagy gubanc

4. Így neveld a sárkányodat: animációs film arról hogyan neveljünk egy sárkányt. Terveim között szerepel a film megnézése, amint ez megtörténik máris megírom a véleményem róla!

3. Social Network- A közösségi háló

2. Toy Story 3: Woody és Buzz (na meg persze a többiek is) nagy bajba kerülnek. Ismét. De ezúttal nem teljesen saját hibájukból. Nemsokára felkerül a film kritikája az oldalra is.

1. Eredet

A bejegyzés trackback címe:

https://popkult.blog.hu/api/trackback/id/tr932550486

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása