Justified - A törvény embere 1. évad 13. rész (113.)
2010. december 29. írta: Szilvásgombóc

Justified - A törvény embere 1. évad 13. rész (113.)

Elérkeztünk az évadzáró epizódhoz. A tengeren túlon februárban kezdik vetíteni a második évadot. Én már tűkön ülve várom! Amint lehet, hírt adok arról, hogyan is folytatódik a story. Mert az utolsó rész igen csak izgalmasra sikerült. Mint ahogy az lenni szokott az utolsó rész sok kérdést vet fel. Raylan kit választ? Avát, vagy Winonát? Mi lesz Boyddal? Hogy alakul a viszony apa és fia közt?

 

Boyd meglátogatja Avat, és meglepő módon bocsánatot kér tőle mindenért. Boydot amióta kijött a börtönből nem tudom hova tenni, néha már már szimpatikus, holott tudom miket követett el. De úgy fest (legalábbis nekem), hogy a maga módján jót cselekszik.
Johnny és Boyd összefogtak Bo ellen, vagy legalábbis Johnny ezt hitte. De rá kellett jönnie, hogy Boyd a saját és „Isten” szabályai szerint játszik. Bo rájön, hogy a fia felelős az efedrint szállító teherautó felrobbantásáért. Így meglátogatja Boydot az erdőben.
 
Arlo, mint informátor új szerepet kap, amiről hamar tudomást szerez maga Bo is. Bo meglátogatja Arlot, és arra kéri, hogy árulja el és csalja tőrbe a sajt fiát, hogy Bo újra jó viszonyba kerülhessen a miamii barátjával. Ennek pedig Bo szerint az az ára, hogy a kezére játszák a redőrbírót.
 
Bo elrabolja Avat, megzsarolja Raylant, hogy megöli ha nem teszi amit mond. Raylannak Bulletville felé kell mennie, Avaért. Ezúttal Boyd a rendőrbíró oldalára áll. Tűzharc alakul, amit vártam is, csak épp nem így.
 
Itt pedig egy a második évad beharangozóját láthatjátok, ami sokkal inkább az évadban történteket foglalja össze. Amint találok, hivatalos promót máris megmutatom!
 
 


Értékelés:

A bejegyzés trackback címe:

https://popkult.blog.hu/api/trackback/id/tr432546365

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása