Premierfilmek a 40. héten!
2010. szeptember 30. írta: dórica

Premierfilmek a 40. héten!

Ez a hét is tartogat meglepetéseket!


Dumas:

A Dumas című film főszereplője Gérard Depardieu, aki Alexander Dumasként van jelen a filmben. Az köztudott, hogy Alexander Dumas a világhírű Három testőr írója, de hányan tudják azt, hogy a mű egyik társ írója egy bizonyos Auguste Maquet? Nem sokan, mivel neve szinte sehol sem szerepelt. Tűz és víz Dumas és Maquet, de elszakíthatatlan barátság köti őket össze mindaddig, amíg meg nem jelenik a gyönyörű Charlotte.

 

Tőzsdecápák- A pénz nem alszik:

Gordon Gekko, az egykori legendás pénzügyi titán és manipulátor kiszabadul a börtönből, és minden vissza akar szerezni, amit elveszített….

Pancser Police 

Alen Gamble törvényszéki nyomozó, aki sokkal jobban szeret egy irodában ücsörögni, mint járni a veszélyes utcákat. Partnere pedig Terry Hoitz nyomozó, akit éppen forrófejűsége miatt helyeztek mellé. Egyetlen közös vonásuk van. Mindketten bálványozzák a város két- sztár rendőrjét, Danson-t és Manzetti-t. Egy nap váratlan lehetőségük adódik, hogy bálványaik nyomába lépjenek.

Sammy nagy kalandjai- A titkos átjáró:

A story 1959-ben játszódik. Sammy, a tengeri teknős ahogy megszületik, belemászik a vízbe és azonnal megtalálja, majd el is veszíti élete szerelmét, a szintén bébi teknős Shellyt. Sammy 50 éven át járja a világot, közben látja, ahogyan az emberek ártanak a Földnrek, számos kívásokon esik túl, és végül rátalál Shelly-re. Ő sem felejtette el Sammyt soha.

 

Nők férfiak nélkül

1953-ban járunk, a CIA által támogatott iráni hatalmi puccsot követő időben. Tanúi lehetünk annak, hogy ebben a bizonytalan korban négy, egymástól teljesen idegen nő sorsa hogyan fonódik össze. A háttérben pedig láthatjuk kibontakozni az iráni nők valódi életét.

Mary és Max

A story egy valószínűtlen barátságról szól. Mary találomra levelet ír egy New- York-i ismeretlennek, a nyugdíjas Max Hovitznak. Bát soha életükben nem találkoznak, de levelezésük során egymás életének legfontosabb szereplőivé válnak.

 

 

 

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://popkult.blog.hu/api/trackback/id/tr472334620

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása