Már 50 ezren látták az új magyar filmet
2019. december 30. írta: redbandita

Már 50 ezren látták az új magyar filmet

Az év leghazudozósabb vígjátékának nem kell blöffölnie, ha a nézőszámokról esik szó, a Seveled ugyanis igazi közönségkedvenc. A bemutató óta több mint 50.000-en látták a mozikban Orosz Dénes új komédiáját, a megkérdezett nézők pedig egyöntetűen ajánlanák a filmet ismerőseinek is. A Tenki Réka, Mészáros Béla és Básti Juli főszereplésével készült vígjátékot az ünnepek alatt is változatlanul játsszák a mozik szerte az országban.

sjvp6mag.jpeg

December 5-én került a mozikba a saját hazugságaiba gabalyodó Gergő (Mészáros Béla) története, aki beteg édesanyja (Básti Juli) megnyugtatására kezdett ál-kapcsolatba szomszédjával, a várandós Sacival (Tenki Réka). A főszereplők mellett olyan neves színművészek kaptak szerepet a Seveledben, mint Bodrogi Gyula, Cserhalmi György, Rezes Judit, Mészáros Máté, Luca Bercovici, Molnár Áron, Ónodi Eszter, Pálmai Anna, Pogány Judit és Mátray László.
frds6zra.jpeg
Úgy tűnik, továbbra is a romantikus vígjátékok a magyar nézők kedvencei, mi sem bizonyítja ezt jobban annál, mint hogy már több mint 50.000 nézőt csábított be a mozikba az év vége szerelmes komédiája. A nézők körében végzett kutatás alapján elmondható, hogy a Seveled igazi közönségsiker lett: az első hétvégén megkérdezettek 100%-a annyira szerette a filmet, hogy egyértelműen ajánlaná azt ismerőseinek is.
Az ötvenezer néző természetesen még nem a vége: az ünnepek alatt is változatlanul megtekinthető országosan az izgalomban, humorban és romantikában gazdag vígjáték. A Magyar Nemzeti Filmalap támogatásával készült film az InterCom forgalmazásában került a mozikba.

A bejegyzés trackback címe:

https://popkult.blog.hu/api/trackback/id/tr1715379430

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása