Clint Eastwood bombát hatástalanít
2019. június 23. írta: redbandita

Clint Eastwood bombát hatástalanít

Clint Eastwood igazi csoda: a 89 éves színész-rendező-producer legenda nem sokkal előző sikere, A csempész után máris következő filmjének forgatására készül. Ahogy az utóbbi időben egyre inkább szokásává vált, ezúttal is egy megtörtént esetet fog feldolgozni. A Phillipp kapitány írója, Billy Ray forgatókönyve arról a biztonsági őrről szól, aki az 1996-os Atlantai Olimpián felfigyelt egy gazdátlan hátizsákra, azonnal akcióba lépett, és kiürítette az Olimpiai Parkot – és ezzel több száz ember életét mentette meg. De nem sokáig örülhetett a hírnevének, mert az FBI-tól kiszivárgott, hogy őt magát gyanúsítják a pokolgép elhelyezésével: ezután egy egész ország kezdte gyűlölni. A The Ballad of Richard Jewell című film arról a 88 napról szól, amíg a biztonsági őr igyekezett tisztázni magát.

acsempesz_werkfoto.jpeg

Az eredeti tervek szerint Jonah Hill keltette volna életre, és az ügyvédjét Leonardo DiCaprio alakította volna. Egyeztetési gondok miatt végül a két színész producerként vesz részt a film készítésében, és a helyükre Paul Walter Hauser valamint az Oscar-díjas Sam Rockwell ugrik be, sőt, Olivia Wilde és Jon Hamm is beszáll a munkában. Úgy tűnik, hogy Eastwood ezúttal nem vállal szerepet a filmben. A forgatás nyáron kezdődik, a filmet – mint a mester filmjeit általában – a Warner Bros. forgalmazza.

IC Press

A bejegyzés trackback címe:

https://popkult.blog.hu/api/trackback/id/tr6114911436

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása