Aquaman felkészült
2018. november 09. írta: redbandita

Aquaman felkészült

Nagyjából öt hét múlva mutatják be a mozikban a téli szezon nagyágyúját, az Aquaman-t (Aquaman, hazai bemutató: december 13.), és a fim rendezője e hét hétfőjén jelentette be, hogy végre elkészült: a film dobozban van. James Wan az instagramján tudatta, hogy időben sikerült elvégezni az utolsó ecsetvonásokat: „Két éven át minden ébren töltött pillanatomat igénybe vette és felemésztette ez a kis független film.

aquaman_jelenetfoto_2.jpeg

Szörnyű méretű vállalkozás volt, és most vége.” A posztból az is kiderül, hogy a film utómunkálataiban közreműködők heti hét napot, és naponta nagyon sok órát dolgoztak. Végül így búcsúzik a rendező: „már alig várom a premiert, amikor mindenki láthatja majd Aquaman-t. Addig meg alszom egy jó hosszút.”

A jórészt a tenger alatt játszódó képregényfilmben a címszereplő Jason Momoá-n kívül Amber Heard, Nicole Kidman, Dolph Lundgren, Patrick Wilson, Djimon Hounsou és Willam Dafoe játszik. Kis bennfentes poén, hogy egy apró szerepben Leigh Whannell is feltűnik, aki a rendező másik életében – szupersikerű horrorfilmek írója, rendezője és producere – játszik fontos szerepet: nemcsak a Fűrész-sorozatot indították el együtt, hanem az Insidious-filmek is közös műveik.
IC Press

A bejegyzés trackback címe:

https://popkult.blog.hu/api/trackback/id/tr9714371899

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása