Sikeres Lady Gaga filmje
2018. szeptember 16. írta: redbandita

Sikeres Lady Gaga filmje

A Velencei Filmfesztiválon nehéz kiragyogni a tömegből: a vörös szőnyegen olyan természetes a sztárok látványa, mint a csatornákban a gondoláké. Valakinek mégis sikerült kiragyognia: természetesen Lady Gaga az, aki a sztároknál is sztárabb. És a sajtóban megjelent hírek szerint meg is érdemli a figyelmet.

csillagszuletik_venice.jpgLady Gaga és Bradley Cooper a Csillag születik velencei bemutatóján (Intercom)

A Csillag születik (A Star is Born, hazai bemutató: október 4.) az újságírói és nézői visszajelzések szerint elvarázsolta a világ egyik legrangosabb filmfesztiváljának közönségét. A Variety beszámolója szerint a vetítés végén a nézők több mint 8 percen át, felállva tapsoltak – úgy tűnik, az sem tudta megzavarni őket, hogy még a film elején villám csapott a fesztiválpalotába, és az áramszünet miatt vagy 15 percre leállt a vetítés. Azóta viszont a kritikák csak szuperlatívuszokat használnak a Csillag születik-kel kapcsolatban, és az Oscar-esélyek találgatása is megindult.

A rózsaszín vattacukornak öltözött Lady Gagá-n és az immár rendezőként is elismerést aratott partnerén, Bradley Cooper-en kívül Cate Blanchett, Donatella Versace és Spike Lee is a nézők között volt: ők is éppen olyan lelkesen ünnepeltek végül, mint mindenki más.

IC Press

A bejegyzés trackback címe:

https://popkult.blog.hu/api/trackback/id/tr4014245099

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása