John Malkovich alakítja Hercule Poirot-t
2018. május 24. írta: redbandita

John Malkovich alakítja Hercule Poirot-t

John Malkovich alakítja Hercule Poirot magánnyomozót egy készülő Agatha Christie-tévéfilmben - számolt be róla a The Hollywood Reporter.

poirot-john-malkovich-704941.jpg

Az ABC-gyilkosságok című Agatha Christie-krimi 1936-ban jelent meg. Az új feldolgozást, amelyet a BBC és az Amazon rendelt meg, Sarah Phelps írja. A szereposztásban Malkovichon kívül a Harry Potter-filmekből ismert Rupert Grint, Andrew Buchan, Eamon Farren, Tara Fitzgerald, Bronwyn James és Freya Mavor neve is olvasható.

A klasszikus krimiből születő tévéfilm a 30-as években játszódik. Poirot egy sorozatgyilkosság ügyét deríti fel a veszélyesen megosztott, gyanakvás és gyűlölet terhelte környezetben. 

Phelps elmondta: Christie regénye brutális történet erőszakról és a hazugságokról, a múlt hosszú árnyékáról és a bekövetkező gyilkosságokról. "A középpontban a krimiirodalom egyik legismertebb, leghíresebb szereplője áll. Mindannyian úgy gondoljuk, hogy ismerjük Poirot-t, de tényleg ismerjük-e?" -fűzte hozzá.

A forgatás júniusban kezdődik. A filmet Alex Gabassi rendezi, producere pedig Farah Abushwesha.

MTI

A bejegyzés trackback címe:

https://popkult.blog.hu/api/trackback/id/tr10013998518

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása