Májustól DVD-n ezek a sikerfilmek
2018. április 20. írta: redbandita

Májustól DVD-n ezek a sikerfilmek

A Hugh Jackman nevével fémjelzett lélegzetelállító produkciókkal, zenével és tánccal teli A legnagyobb showman DVD-n, Blu-rayen és fémdobozos kiadvány formájában is a boltokba kerül, az izgalmas extrák között sok egyéb mellett megtaláljuk a film karaoke verzióját is. Érkezik Joe Wright (Vágy és vezeklés, Anna Karenina) inspiráló és felemelő drámája, A legsötétebb óra, amelynek főszerepéért Gary Oldman elnyerte az Oscar-díjat.

bonton5.jpg

A horrorrajongók az Insidious-sorozat negyedik részét, Az utolsó kulcsot tehetik a polcukra (fémdobozos verzióban is!).

insidious_last_key_dvd_11100h7275_3d.jpg

Az izgalmakra vágyóknak kedvez a nem túl távoli jövőbe kalauzoló a Hét nővér című thriller vagy az amazóniai őserdő mélyén játszódó kalandfilm, a Dzsungel.

jungle_hud001576_3d.jpg

Az adrenalinról a 24 óra a halálig és a Volt egyszer egy Venice című akciófilmek gondoskodnak, Schwarzenegger rajongók pedig az Utóhatás DVD vagy BD változatát szerezhetik be, amelyben az osztrák tölgy drámaibb oldalát villantja meg. Egy igazán különleges filmcsemegével is szolgálunk e hónapban: a Szörnyszülők egy észvesztő tempóban száguldó, őrült humorú feketekomédia – Nicolas Cage pedig karrierje legelvetemültebb karakterét hozza. Szintén Cage-dzsel a főszerepeben érkezik egy hihetetlen igaz történet a túlélésről: A bátrak háborúja.

Megjelenik A jogdoktor, amelynek címszerepében Denzel Washingtont láthatjuk, a kicsiknek a Dzsungel-mentőakcióval és A csillag című animációs filmekkel kedveskedünk. DVD-n jelenik meg a Viszlát, Christopher Robin: a gyönyörűen fényképezett, szívfacsaró film bepillantást enged a világsikerű gyerekkönyvíró, A. A. Milne (Domhnall Gleeson – Ex_Machina) és fia, Christopher Robin (a frissen felfedezett Will Tilston alakításában) kapcsolatába.

goodbye_christopher_robin_hud001525_3d.jpg

Érkezik DVD-n a David Mackenzie (Young Adam, Hétköznapi pár) rendezésében és Taylor Sheridan (Sicario – A bérgyilkos, Wind River – Gyilkos nyomon) forgatókönyvéből készült, 4 Oscar®-díjra jelölt** vérfrissítő western és izgalmas thriller, A préri urai. DVD-n és Blu-rayen is megjelenik a Halálfutam: Totális anarchia, melynek brutális világában nincsenek őrök, nincsenek szabályok, nincsenek utak, de legfőképp: nincs félelem!

death_race_beyond_anarchy_hud001562_3d.jpg

A Páncélba zárt szellemet is végre a polcukra tehetik a filmgyűjtők: a lenyűgöző látványvilágú, akciódús sci-fi DVD-n, Blu-rayen és limitált, fémdobozos változatban is megjelenik, akárcsak Robert Zemeckis romantikus thrillerje, a Szövetségesek, Brad Pitt-tel és Marion Cotillard-ral a főszerepben, a Transformers – Az utolsó lovag pedig DVD-n jelenik meg.

ghost_in_the_shell_hubd000911_3d.jpg

További gyönyörű fémdobozos kiadványok is érkeznek: Deadpool 2. évfordulóját ünnepli, a Die Hard pedig a 30.-at, de a steelbookok szerelmesei egy Hitchcock klasszikust, a Szédülést és egy ütős akciófilmet, a Wantedet is a polcukra tehetik. Folytatódik 1990 Ft-os ajánlott fogyasztói árú Blu-ray sorozatunk is, amelynek keretében a Gothika, az Idétlen időkig, a Kellékfeleség, A Ravasz, az Agy és két füstölgő puskacső, az Álmomban már láttalak, a S.W.A.T. – Különleges kommandó, a Tökéletes bűnözők, A hatodik napon, A tetovált lány, Az egyetlen és a Tökéletes katona – A visszatérés kerül megjelenésre.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://popkult.blog.hu/api/trackback/id/tr8113851308

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása