Feleségek Luxuskivitelben 2. évad - bemutatkozik a két új feleség
2018. április 06. írta: redbandita

Feleségek Luxuskivitelben 2. évad - bemutatkozik a két új feleség

Luxus, dráma és váratlan fordulat minden mennyiségben – A Feleségek luxuskivitelben második évadában ismét a drága ékszerek, a luxusruhák, a külföldi utazások, a party-k és persze a sikeres nők lesznek a főszerepben. A felső tízezer életét április 9-től hétfő esténként 21.00 órakor bemutató reality eddigi szereplői mellett újabb két feleség nyújt betekintést a hétköznapjaiba, hogy megtudhassuk, milyen a tehetős üzletasszonyok és sikeres családanyák fényűző élete.

Yvonne Dederick

Yvonne igazi modern feleség: üzletasszony, cégtulajdonos, emellett pedig több cégben is vannak befektetései. Határozott személyiség, akinek legfontosabb a családja: amerikai ügyvéd férje és három gyermeke. Yvonne körül állandóan zajlik az élet; zongorázik, salsát tanul és az utóbbi egy évben a fitnesz is a mindennapjai részévé vált.

Polgár Tünde

Tünde 46 éves háziasszony, feleség és családanya, férje, a Polgár Galéria és Aukciósház tulajdonosa. Hosszú ideig a családi galériában dolgozott, kiállításokat szervezett. Az elmúlt 10 évben Florida és Magyarország között ingázott, a budapesti házuk 400 négyzetméteres, klasszikus, de modern stílusban berendezett, emellett Tihanyban is van egy házuk. Tünde a környezetvédelem és a jótékonyság elkötelezett híve. 

A bejegyzés trackback címe:

https://popkult.blog.hu/api/trackback/id/tr5313851888

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása