NCIS esték csütörtökönként az AXN csatornán
2017. július 06. írta: redbandita

NCIS esték csütörtökönként az AXN csatornán

Talán nincs is olyan ember Magyarországon, aki ne látott volna már legalább egy részt az NCIS-ből, a világ legnépszerűbbnek választott sorozatából. Ha azonban mégis lemaradt volna Gibbs ügynök és csapatának izgalmas történeteiről, akkor jó hírünk van: júliusban és augusztusban csütörtök esténként 21 órától az NCIS: tengerészeti helyszínelők, majd 22 órától az NCIS: New Orleans, míg 23 órától az NCIS: Los Angeles epizódjai várják a nézőket az AXN műsorán.

axn-ncis_estek.jpg

A szinte már klasszikus bűnügyi sorozatnak számító NCIS: tengerészeti helyszínelők című sorozat tizedik évadát sugározza csütörtökönként az AXN. Amerikában az évek óta lenézettebbnek számító sorozat a tengerészeti helyszínelők elit csapatáról szól, amely a haditengerészethez köthető bűncselekmények után nyomoz. Vezetőjük Leroy Jethro Gibbs, különleges ügynök, akit Mark Harmon színész alakít. A csapat állandó tagjai még a mindig vagány DiNozzo (Michael Weatherly) és a furcsa kinézetéről ismert törvényszéki szakértő: Abby Sciuto (Pauley Perrette). A tizedik évadban sorozatgyilkosokkal, terroristákkal és olyan gyilkossági esetekkel kell szembe nézniük, amelyek nem hagyják, hogy egy percre is unatkozzunk. NCIS: tengerészeti helyszínelők tizedik évad csütörtök este 21 órától az AXN műsorán!

ncis.jpg

A zene és szórakozás amerikai fővárosa, New Orleans is bővelkedik megoldandó bűnügyekben, így alakult ki az NCIS sorozatok New Orleans-i spin off-ja. A Dwayne Pride (Scott Bakula) különleges ügynök által vezetett csapat igazi kőkemény nyomozókból áll. Pride segítsége Christopher LaSalle (Lucas Black) és Meredith “Merri” Brody (Zoe McLellan) ügynökök és a többi NCIS karakter: Dr. Loretta Wade (C. C. H. Pounder) halottkém, Sebastian Lund (Rob Kerkovich) törvényszéki nyomozó és az ex-terrorizmus elhárító Sonja Percy (Shalita Grant). NCIS: New Orleans második évad csütörtök este 22 órától az AXN műsorán!

A Chris O’Donnell-lel és LL Cool J-vel erősítő NCIS: Los Angeles a Tengerészeti helyszínelők első spin-off sorozata. A Callen ügynök által vezetett különleges ügyosztály mindennapjaiba és izgalmas bűnügyeibe nyerhetünk betekintést csütörtök esténként este 23 órától. A hetedik évadban DiNozzo (Michael Weatherly) is megjelenik a sorozatban, hogy segítse nyugati parti kollégáit. NCIS: Los Angeles hetedik évad csütörtök este 23 órától az AXN műsorán!

ncis_los_angeles.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://popkult.blog.hu/api/trackback/id/tr6612667741

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása