Az MTV élőben közvetíti a „One love Manchester” jótékonysági koncertet
2017. június 03. írta: redbandita

Az MTV élőben közvetíti a „One love Manchester” jótékonysági koncertet

Az MTV szolidaritását fejezi ki és támogatását nyújtja a manchesteri emberek és mindazok számára világszerte, akik érintettek a terrortámadások által. Egyúttal csatlakozik előadóművészeihez és közönségéhez a szeretet, erő és egység üzenetének támogatásában. A „One love Manchester” elnevezésű jótékonysági koncerten Ariana Grande mellett fellép többek között Justin Bieber, Pharrell Williams, a Coldplay, Miley Cyrus, Niall Horan és Katy Perry, akik közösen állnak ki a gyűlölködés ellen és nyújtanak támaszt a manchesteri merényletben érintett áldozatok és családjaik számára. A jótékonysági koncert június 4-én, magyar idő szerint este 8 óra előtt 5 perccel kezdődik majd, amelyet az MTV világszerte élőben közvetít digitális platformjain, így közel 180 ország fiataljait éri el.  

onelovemanchester.jpg

A onelovemanchester.mtv.com oldalon keresztül a rajongók figyelemmel kísérhetik a koncertet. E mellett az MTV arra kéri közönségét, hogy ezen a napon a közösségi médián keresztül fejezzék ki támogatásukat. Az Egyesült Királyságban, az Egyesült Államokban és Írországban élők adományozhatnak is a manchesteri városi tanács és a brit Vöröskereszt által létrehozott „We love Manchester” nevű alap számára a www.redcross.org.uk/love oldalon keresztül. Az esti koncertről az MTV News tudósítani fog.

A bejegyzés trackback címe:

https://popkult.blog.hu/api/trackback/id/tr8812566511

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása