Három igazi legenda rabol bankot
2017. április 01. írta: redbandita

Három igazi legenda rabol bankot

Michael Caine, Morgan Freeman és Alan Arkin bandája civilben összesen majd 250 éves, a Vén rókák (Going in Style, hazai bemutató: április 6.) viszont mégis gyors és pörgős bűnügyi vígjáték. A három legenda közé keveredő nő, Ann-Margret sem érezte úgy a forgatáson, hogy nyugdíjasklubban dolgozna.

venrokak_jelenetfoto_2.jpg@intercom

– Fel sem merült bennem, hogy ezek vénemberek – nyilatkozta a már szintén majdnem legendás színésznő. – Talán túl régóta ismerem mindüket, de én kamasz fiúknak látom őket, és a forgatás úgy is telt, mintha három kamasz srác között forgolódnék. Persze, lehet, hogy ez azért van, mert magamat is kamasznak látom…

A sztárok kora csupán egyvalamiben mutatkozott meg. Amikor megkérdezték tőlük, hogy annak köszönhető-e a filmbeli rengetege poén, hogy sokat improvizáltak, Morgan Freeman a következőket mondta:

– Pont azt mondtuk, ami le volt írva a forgatókönyvben. Mi már túl lusták vagyunk az improvizációhoz.

IC Press

A bejegyzés trackback címe:

https://popkult.blog.hu/api/trackback/id/tr4212397869

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása