Ezek a hírességek bolondulnak SpongyaBobért
2016. november 27. írta: redbandita

Ezek a hírességek bolondulnak SpongyaBobért

SpongyaBob igazi popkult ikon, aki örök optimizmusával bármelyik esős napon mosolyt fakaszt az arcokon, a sárga tengeri szivacs milliós rajongótáborral rendelkezik. Ő az, akivel Palvin Barbi szívesen bújik ágyba, akiért Victoria Beckham és Johnny Depp is odavan, aki univerzális üzenetet hordozva 0-99 éves korig ajánlható bárkinek. A Nickelodeonon november 27-én egész délután Bikinifenék lakói szórakoztatják a sorozat rajongóit, akik között számos híresség is található. Íme, néhány sztár, aki nem tud meglenni a kis sárga figura nélkül.

spongyabob_2.jpg

Milliók rajonganak érte világszerte - SpongyaBob Kockanadrág az animációs univerzum egyik legismertebb és legszerethetőbb figurája. A tengerfenék mélyén, ananászházban élő kedves rajzfilmhős sokak nagy kedvence a világ minden táján. Ebből a körből a sztárok sem maradnak ki, hiszen köztük is megannyi rajongót találhatunk, akik odáig vannak a néhol kissé abszurd szereplőért. 

Barack Obamának például Bikinifenék kis lakója a kedvenc televíziós karaktere, lányaival gyakran közösen nézték a sorozatot. Azonban nem ő az egyetlen, aki csemetéi miatt kezdte követni a rajzfilmet: Victoria Beckham és Johnny Depp is gyerekeik miatt szerették meg a tengeri szivacs figuráját, majd ennek hatására szinkronszerepet is vállaltak a sorozatban gyerekek millióinak örömére. Britney Spears és Justin Timberlake szintén a Bikinifenék hősének feljegyzett híres rajongói közé tartoznak.

Pharrell Williams olyannyira rokonszenvez a szereplővel, hogy a 41. születésnapját is a sárga szivaccsal ünnepelte, emellett nemrég SpongyaBob tematikájú cipőket és pólókat dobott a piacra a trendi felnőtteket megcélozva. De Marc Jacobs divattervezőnek is annyira megtetszett az ikonikus figura, hogy a karjára örökítette egy tetoválás formájában.

pharrell_spongyabob.jpg

Ez azonban nem minden: az Oasis frontembere, Liam Gallagher annyira rajong az ananászház lakójáért, hogy pop-art stílusú festményt is készíttetett róla, amelyet rögtön ki is állított a nappalija falára Elvis Presley és Jimi Hendrix portréinak társaságában.

A hazai sztárok sem maradnak le a palettáról, hiszen a gyönyörű szupermodell Palvin Barbi és Ganxsta Zolee rapper is élnek-halnak SpongyaBobért. Míg Barbi szinte minden nap megnézi a rajzfilmet, és a kis szivacsot mintázó pizsamában hajtja álomra fejét, addig Ganxsta Zolee egyenesen a combjára tetováltatta a tengeri szivacs képét.

Az Animal Cannibals tagjai is istenként tekintenek a kis sárga rajzfilmhősre. „Mindketten régóta imádjuk a kissé elborult, de nagyon kedves figurát! Egy időben az alsónadrágtól a kulcstartóig mindenfajta relikviát megvettünk, RicsiPí lakásának falán bekeretezve lógtak a SpongyaBobok” – árulta el Qka MC, aki hozzátette, azóta már gyermekeikkel együtt nézik a világ leghíresebb szivacsának és barátainak kalandjait.

Töltsd a délutánt a világ legbájosabb tengeri szivacsával és barátaival - SpongyaBob maraton november 27-én vasárnap 13:00-tól 16:30-ig a Nickelodeon műsorán.

A bejegyzés trackback címe:

https://popkult.blog.hu/api/trackback/id/tr2612024671

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása