Huszadik szülinapját ünnepli a South Park
2016. július 15. írta: redbandita

Huszadik szülinapját ünnepli a South Park

Ha Kenny megint feltámadna, akkor ettől a hírtől tuti, hogy szívrohamot kapna izgalmában: a világ legsikeresebb animációs sorozata a huszadik születésnapját ünnepli és ősszel érkezik a várva várt új évad! A készítők már most nagyon rákészültek a premierre, hogy nyáron se hagyják nyugodni Cartmenék rajongóit.

southpark3.jpg

A többszörös Emmy- és Peabody-díjas South Park már 20 éve szórakoztatja a fiatal és vele idősödő közönségét. A Comedy Central az új évad közeledtével különböző rendezvényekkel tiszteleg a sorozat, illetve a népes rajongótábor előtt. A globális ünneplés első fontos eseménye a San Diegóban megrendezett, július 22-én kezdődő Comic Con ad otthont, ahol szó szerint életre keltik a sorozat világát és karaktereit.

Az esemény központja a South Park 20 Experience lesz, ahol a rajongók átélhetik és részeseivé válhatnak a rajzfilmsorozat húsz ikonikus és legnépszerűbb részének – csak nehogy a barátság rovására menjenek Eric beszólásai. Aki pedig csak élvezni szeretné kedvenc animációs produkcióját, a rendezvény alatti vetítéseken bármikor megnézheti a szívének legkedvesebb epizódokat. A játékosabb kedvűek számára lehetőség nyílik a South Park: The Fractured But Whole elnevezésű vadonatúj videojáték kipróbálására, amely idén decemberben kerül kereskedelmi forgalomba.

cloud_itextreme_hu5587fc6c211856_78646547.jpg

Az alternatívabb szórakozás kedvelői várhatóan Ron English világhírű popkult képzőművész kiállítása is le fogja kötni, amely során húsz különböző művész alkotása lesz megtekinthető. A tárlatot kifejezetten a South Park 20. évadának tiszteletére nyitják meg, így vélhetően pont annyira ikonikus, ironikus és szarkasztikus lesz, mint maga a sorozat. Emellett az igazi fanok egy retrospektív galériát is meglátogathatnak, ahol az 1997-es pilot epizód eredeti kép és hanganyagát tekinthetik meg.

5565745941_323639aab2_b.jpg

A népszerű műsorvezető és standup komédiás, Chris Hardwick moderálása mellett egy nyilvános előadásra is beülhetnek a látogatók, ahol az új videojáték mellett bepillantást nyerhetnek a South Park két évtizedes evolúciójába, és választ kaphatnak régen megválaszolatlan kérdéseikre is.

A South Park huszadik évada szeptemberben érkezik meg Amerikába a Comedy Central képernyőjére, de a magyar rajongók is még ugyanabban a hónapban élvezhetik az új évadot a Viacom magyar humorcsatornáján.

A bejegyzés trackback címe:

https://popkult.blog.hu/api/trackback/id/tr188898354

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása