Matt Damon nem akar Bond lenni
2016. július 07. írta: redbandita

Matt Damon nem akar Bond lenni

Eszébe sem jut Matt Damonnak, hogy James Bond szerepeéért harcoljon. Pedig az állás hamarosan nyitott lesz. Az aktuális 007-es, Daniel Craig a minap kijelentette: inkább vágják le a kezét, de a következő film után nem hajlandó többé őfelsége ügynökét játszani. Damonnak jó oka van arra, hogy hanyagolja Bondot.

jason-bourne1.jpg

„Itt van nekem Jason Bourne, aki sokkal szimpatikusabb és összetettebb figura – mondta a brit Esquire magazinnak. – Bond a hatvanas évekből származik, és az akkori értékeket képviseli. Hímsoviniszta, folyton a martiniját lötyögteti, megöli az embereket és ezen poénkodik. Bourne viszont modern karakter. Utálja az eliteket, nem bízik az intézményekben, a rendszer ellen harcol. Volt egy nő, akit szeretett, és miután ő meghalt, hősünkből nem lett szoknyapecér.”

Matt Damon eddig négyszer játszotta Jason Bourne, az amnéziás szupergyilkos figuráját. Filmről filmre közelebb került önmagához és sötét múltja titkainak megértéséhez, de azért jócskán maradt még muníció a történetben. Az új film, a Jason Bourne előzetesei azt sugallják, hogy az egyik új negatív karakter, akit Tommy Lee Jones alakít, Bourne apjáról is tud egyet s mást.

A bejegyzés trackback címe:

https://popkult.blog.hu/api/trackback/id/tr398876686

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása