A Függetlenség Napja Los Angeles-ben
2016. június 24. írta: redbandita

A Függetlenség Napja Los Angeles-ben

A világ megmentése Los Angelesben kezdődik. Hétfőn itt gyűlt össze A Függetlenség Napja – Feltámadás (Independence Day: Resurgence, hazai bemutató: június 23.) teljes stábja, hogy a legnagyobb gálapremierek helyszínén, a TCL Chinese Theaterben megünnepeljék: visszatértek. Roland Emmerich 1996-os kultklasszikusa, melyben a Földre támadó idegeneket néhány esélytelen, de bátor pilóta űzi el végre folytatást kapott: a rendező pedig még a múlt vasárnap kéz- és lábnyomát hagyhatta a híres mozi előtt.

afuggetlensegnapja_lapremier_1.jpg

Hétfőn, a vörös szőnyegen már ott volt a rendező mellett az összes visszatérő és fiatal sztár: Liam Hemsworth, Jeff Goldblum, Sela Ward, Maika Monroe, Jessie T. Usher, Vivica A. Fox, Bill Pullman, Judd Hirsch, Brent Spiner, Charlotte Gainsbourg, William Fichtner, Travis Tope és James A. Woods.

– Húsz évet kellett várnom, hogy a technika utolérje a fantáziámat – mondta a premieren a rendező. – Most végre meg tudtam csinálni mindazt, amit elképzeltem: hogy hogyan pusztul el a Föld, hogyan zuhan Szingapúr Londonra… és aztán hogy fognak össze mindenféle színű, nemzetiségű, nemű emberek, hogy megvédjék a világukat.

IC Press

A bejegyzés trackback címe:

https://popkult.blog.hu/api/trackback/id/tr188847362

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása