5 titok, amit eddig nem tudtál a Gyilkos Elmék sorozatról
2016. április 26. írta: redbandita

5 titok, amit eddig nem tudtál a Gyilkos Elmék sorozatról

Tizenegyedik évadát tapossa az elnyűhetetlenül népszerű Gyilkos Elmék sorozat: közel 300 rész óta próbálnak a Viselkedéskutató Egység munkatársai a bűnelkövetők agyába bújni. Az AXN világhírű sorozata rengeteg apró titkot és üzenetet rejt még azok számára is, akik követik az epizódokat. Mit keres például Ringo Starr fényképe az irodai asztalon és miért fekszik egy író holtan?

image004.jpgCriminal Minds: © ABC Studios

  1. Joe Mantegna jó barátja az egyik Beatle-nek

A Rossit megformáló színész hatalmas Beatles rajongó, a legendás zenekar dobosát, Ringo Starrt ráadásul közeli barátjának is tudhatja. Néhány epizódban fel is tűnnek róluk közös képek Rossi íróasztalán.

criminalminds1.jpgCriminal Minds: © ABC Studios

  1. Minden szereplő megküzd egy személyes traumával

Morgant gyerekkorában molesztálták, JJ 11 éves volt, amikor nővére öngyilkos lett, Reid édesanyja paranoid skizofrén, Hotchner telefonon hallgatta végig felesége meggyilkolását, és a sor még bőven folytatható. A készítők szerint fontos személyes drámákkal elmélyíteni az epizódok cselekményét. „Ezért ilyen sötétek és súlyosak a karaktersztorik”- árulják el az írók.

  1. Dr. Spencer Reid, a technofób polihisztor

A multitalentum Dr. Spencer Reid, aki több nyelven beszél, egyszerre van kémikus és filozófus diplomája, és fotografikus memóriával rendelkezik, valójában retteg mindenféle technológiai eszköztől. Az egyik író szerint előbb használna abakuszt, mint számológépet.

criminal_minds3.jpgCriminal Minds: © ABC Studios

  1. Irány a turistaosztály

A sorozatban oly gyakran feltűnő privát repülős utazások valójában csak kitalációk, az FBI ugyanis még véletlenül sem fizet magánrepülőt. A repülős utazásokat mind átlagos légitársaságok járatain teszik meg az ügynökök.

image008.jpgCriminal Minds: © ABC Studios

  1. A halott író

A negyedik évad egyik epizódjában Rick Dunkle író-producer hullaként tűnik fel. Dunkle állítólag könyörgött a szerepért, ugyanis gyerekkora óta Star Trek rajongó, így pedig lehetősége adódott egy közös jelenetre a vendégszereplő Will Wheatonnal, a Star Trek egyik sztárjával.

image010.jpgCriminal Minds: © ABC Studios

A bejegyzés trackback címe:

https://popkult.blog.hu/api/trackback/id/tr858667284

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása