Wesley Snipes a börtönből tért vissza a képernyőre
2016. április 06. írta: redbandita

Wesley Snipes a börtönből tért vissza a képernyőre

Wesley Snipes már 53 éves, három évet lehúzott a börtönben is, de sem a kor, sem a zárka nem hagyott rajta nyomot. A nagy visszatérő a Player – Fogadás életre halálra című  legújabb sorozatában úgy fest mint aki most lépett le a kifutóról. Az akcióhős főnököt alakít az AXN-en futó szériában, ennek megfelelően a külsején is tükröződik, hogy ő itt a „boss”.

image003.jpg

Az alapdarabnak számító sötétszürke öltönyben Wesley Snipes szuper elegáns, miközben a legkevésbé sem unalmas. Az aranyszegélyes, klasszikus fekete pilótaszemüveg, az öltönyhöz passzoló, aprómintás díszzsebkendő és persze a vastag arany pecsétgyűrű teszi igazán stílusossá megjelenését.

Első ránézésre össze nem illő színek-minták, mégis csodásan kiegészítik egymást. A sötét és világoskék csíkos ing, a korallszínű pöttyös nyakkendővel remekül mutat Snipes-on és persze itt sem maradhat el a nyakkendőhöz és inghez alapszíneiben passzoló, mintás díszzsebkendő.

image005.jpg

Ismét csíkos a pöttyössel, a klasszikus csíkos fekete öltöny az aprópöttyös nyakkendővel nagyszerűen áll rajta. Wesley Snipes egyszerre szexi és elegáns ebben a viseletben.

image009.jpg

És a végére hagytunk egy lazább szettet is, a trendi világosszürke mellény egy türkizkék inggel mindig tökéletes választás. Elképesztő, hogy Wesley Snipes-nak minden jól áll!?

image011.jpg

 

A bejegyzés trackback címe:

https://popkult.blog.hu/api/trackback/id/tr808584208

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása