Gyermeknapra moziba készül A Játékkészítő
2016. március 22. írta: redbandita

Gyermeknapra moziba készül A Játékkészítő

A 2015 karácsonyán nagy sikerrel bemutatott, A JÁTÉKKÉSZÍTŐ című pop-show-musical felvételeiből készült mesemoziban élednek újra a történet szereplői, főbb szerepekben Stohl Andrással, Szabó Győzővel, Kamarás Ivánnal, Nagy Feróval, Oroszlán Szonjával és Hajdu Steve-vel.

jatek0002.jpg

Az elmúlt két évben majd’ százezren látták az első, tisztán magyar „alapanyagból” készült pop-show-musicalt, A Játékkészítőt. A pazar szereposztással, lenyűgöző látványvilággal és a történetben felhangzó, azóta platinalemezzé érett zenei anyaggal készült előadásra - a hazai siker után – már nemzetközi szinten is nagy az érdeklődés. Bár színpadon itthon egyelőre nem tervezik újra bemutatni A Játékkészítőt, a 2015-ös megújult változat a mozivásznon újraéled.

„Több kamerával vettük fel az összes tavaly karácsonyi előadást. A mintegy 24 órai forgatott anyagból összevágva igyekeztünk egy olyan „mozit” csinálni, ami teljes értékűen adja vissza az eredeti, színházi élményt” – mondja Illés Gabriella, a TulipánTündér Produkció vezetője, A Játékkészítő producere.

A Játékkészítő című zenés mesemozi 2016. május 27-től lesz látható a mozikban, a PARLUX Entertainment Magyarország forgalmazásában; egy, idehaza eddig még nem alkalmazott forgalmazási mód, az úgynevezett “platform release” formájában, azaz - a moziélmény fokozása érdekében - exkluzív vetítések formájában, országszerte.

A bejegyzés trackback címe:

https://popkult.blog.hu/api/trackback/id/tr388529610

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása