Megújulnak az HBO csatornái, amit korlátlan hétvégével nyitnak
2016. február 11. írta: redbandita

Megújulnak az HBO csatornái, amit korlátlan hétvégével nyitnak

Március 21-től az HBO régiós szinten alakítja át csatornakínálatát, az HBO műsorválasztéka így három csatornára lesz bontva: az HBO-ra, az HBO2-re és az HBO3-ra. A három tematikus csatorna felöleli az HBO széles tartalmi kínálatát, melyben helyet kapnak az amerikai és helyi saját gyártású filmek, sorozatok, dokumentumfilmek, valamint a legnagyobb mozisikerek.

picture-of-happy-teenage-girl-with-tv-remote-and-popcorn.jpg

Ennek kapcsán az HBO Magyarország olyan akcióval készül, amire évek óta nem volt példa: Húsvét hétvégéjén, március 26-27-én kódolatlan hétvégét tart az HBO3 csatornáján, ahol a legjobb saját gyártású sorozatokat és filmeket láthatják a tévénézők. A részletes programkínálat február végén lesz elérhető.

Az új csatornastruktúra a következő lesz:

Az HBO kínálatában díjnyertes, saját gyártású filmek premierjei szerepelnek majd, melyek között amerikai alkotások ugyanúgy helyet kapnak, mint az itthon és a környező országokban (lengyel, román, cseh) készített műsorok. Mindezt gazdagítják még olyan exkluzív bemutatók, mint a hollywoodi kasszasikerek vagy a koncert- és dokumentumfilmek.   Mivel a csatorna a nap 24 órájában elérhető lesz, így a legnépszerűbb HBO-sorozatot az amerikai premierrel egyidőben sugározza majd (pl.: Bakelit, Trónok harca).

Az HBO2 családközpontú műsorok széles választékával jelentkezik a nap 24 órájában. A csatorna új és régi mozifilmek és televíziós sorozatok hatalmas kínálatával bír: napközben vígjátékokkal, családi- és gyermekfilmekkel, az esti és éjszakai órákban pedig drámákkal, vígjátékokkal, thrillerekkel, akció- és horrorfilmekkel kényezteti a nézőket: igazi televíziós élmény az egész család számára.

hbo2_3d.jpg

Az HBO3 (korábban HBO Comedy) vadonatúj névvel és tartalommal jelentkezik: az újra-pozícionált csatorna mostantól az HBO exkluzív, máshol nem látható alkotásairól szól. Az HBO3 az HBO legjobb és legújabb saját gyártású és díjnyertes sorozatait hozza el a nézők otthonába.

hbo3_3d.png

Mivel az HBO3 szintén elérhető a nap 24 órájában, a csatorna már kultikussá vált HBO-sorozatok teljes évadjait is sugározza majd (pl: Róma, Maffiózók, Elit alakulat). E mellett amagyar HBO (Aranyélet, Terápia, Társas játék) illetve a lengyel, cseh és román HBO-csatornák legjobb saját gyártású alkotásai (pl. A falka, Olthatatlan, Az árnyak) is adásba kerülnek.

A bejegyzés trackback címe:

https://popkult.blog.hu/api/trackback/id/tr48392214

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása