Útvesztő New Yorkban
2014. szeptember 20. írta: redbandita

Útvesztő New Yorkban

Hétfő este feunnamed_8.jpgltűnően sok sikoltozó fiatal gyűlt össze Chelseaben. És mindannyian a SVA mozi előtt gyülekeztek: ekkor tartották Az Útvesztő (16) (Maze Runner, hazai bemutató: szeptember 18.) New York- i premierjét, melyen természetesen ott volt a film összes sztárja valamint a stáb tagjai, és mind készségesen selfie-ztek és ölelkeztek a rájuk váró rajongókkal.

 

– Nem is tudom, hogy történt – szerénykedett James Dashner, a film alapjául szolgáló könyv (mára trilógia) szerzője. – A Ragyogás utolsó jelenete, A legyek ura meg a Lost – Eltűntek sorozat mind hatottak rám. Aztán ez lett belőle. A főszereplő, a Teen Wolf – Farkasbőrben-sorozatban ismertté vált Dylan O’Brien viszont máshonnan veszi az ihletet.

– Én a világ legnagyobb Indiana Jones-rajongója vagyok. Abból tanultam a kaszkadőrszakmát. De a Farkasbőrben-ből is tudom: ha a kaszkadőr-szakértő azt mondja, csatold fel a védőfelszerelést, akkor nem vonakodom: mert ott nagy esések jönnek.

A bejegyzés trackback címe:

https://popkult.blog.hu/api/trackback/id/tr346717303

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása