Programajánló - Nyárzáró Magashegyi Underground koncert
2014. szeptember 16. írta: redbandita

Programajánló - Nyárzáró Magashegyi Underground koncert

Sűrű nyarat tudhat maga mögött a Magashegyi Underground. A zenekar minden fontos nyári fesztiválon fellépett az idén, s már csak annyi maradt hátra, hogy a következő nagylemez munkálatai előtt elbúcsúzzanak a nyártól. Ezt szeptember 19-én, pénteken meg is teszik Budapesten, a Kobuci Kertben, ahol sokak kérésének eleget téve elhangzik egy Halott Pénz-dal is.

magashegyi.jpg

A Magashegyi Underground visszatérő vendég a budapesti Kobuci Kertben. A zenekar nem csak azért szereti az óbudai szórakozóhelyet, mert az elmúlt koncertjei mind telt házasok voltak ott, hanem mert a hely családias, közvetlen, és különleges intim hangulatot biztosítanak Bíborkáéknak az óriási jegenyefák. Így egyértelmű volt, hogy itt tarják a nyárzáró bulijukat. Ráadásul egy meglepetésdallal is készülnek.

 - Az idei MR2 Szimfonik Live-on a Halott Pénz Ugyanúgy hallasz című dal egy sajátos verzióját adtam elő - mesélte Bocskor Bíborka énekesnő. - Ez a közönségnek is tetszett, a rádiós változat pedig elérhető a youtubon is. Örülök, hogy ilyen sokan kíváncsiak rá. Ráadásul ennek a verziónak a dobosunk, Toldi Miklós a producere, tehát több szálon is kötődik a zenekarhoz. Ezért úgy döntöttünk, egyszeri alkalommal elő is adjuk a Kobuci Kertben.

A nyárzáró koncert szeptember 19-én, pénteken lesz, 20 órai kezdettel. Az elővételes jegy 1300 forintba kerül, a belépőt aznap a helyszínen 1800 forintért lehet megvásárolni.

 Infó: PR Garden

A bejegyzés trackback címe:

https://popkult.blog.hu/api/trackback/id/tr866702611

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása