Augusztusi sorozatpremierek az RTL II csatornán
2014. augusztus 10. írta: redbandita

Augusztusi sorozatpremierek az RTL II csatornán

A legtöbb adó megvárja az őszt a különböző sorozatok újabb évadainak megkezdésével, vagy eddig nem látott szériák elindításával. Az RTL II-nél nem várnak, ők már augusztusban útjára engedik legnézettebb szériáiknak új darabjait. De mik is ezek? 

touch-serie-poster-470x255.jpg

Augusztus 12-én, kedden 22.30-kor indul a Homeland - A belső ellenség második évada, közel egy év kihagyás után. Megjegyzés: Amerikában nagyon népszerű a sorozat, így idén ősszel már a negyedik szériát kezdik sugározni.

Augusztus 15-én, pénteken a Kiefer Sutherland nevével fémjelzett, Érintés - Touch második szezonja indul, ez egyébként a befejezés is. 

Augusztus 21-én érkezik a 2 Broke Girls, magyar címén Az élet csajos oldala második évada, az eddig megszokott időpontban, 18.30-kor.

Forrás: sorozatwiki

A bejegyzés trackback címe:

https://popkult.blog.hu/api/trackback/id/tr676592611

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása