Támadnak a Pixelek
2014. július 27. írta: redbandita

Támadnak a Pixelek

A Sony Pictures Entertainment a hét elején jelentette be, hogy 2015 tavaszára milyen nagy dobással készül: sikerült megállapodnia sok ikonikus videójáték gyártójával, ezért valóságos digitális all-star csapatot sikerült összehozni. Együtt lesz látható a moziban PAC-MAN, Donkey Kong, Centipede®, Galaga, Frogger, Q*bert és a Space Invaders. Persze nem pixelekből álló sztárok is szerepelnek a filmben, a hús-vér főszerepeket Adam Sandler, Kevin James, Michelle Monaghan, Peter Dinklage, Josh Gad és Brian Cox alakítja, a rendező Chris Columbus. Ennyi világsztár közös célja pedig mi más lehetne, mint a Föld megmentése?

pixels.jpg@intercom

A Pixels (munkacím, tervezett hazai bemutató: 2015. nyara) című filmben űrlények félreértik a klasszikus videójátékok felvételeit, és hadüzenetnek értelmezik őket. Megtámadják a bolygónkat, Will Cooper elnöknek - akit Kevin James játszik - nincs más választása, mint segítségül hívni gyerekkori legjobb barátját, a ’80-as évek videójátékainak bajnokát, az Adam Sandler alakította Sam Brennert. Összeállítják a harcedzett videójátékosokból álló elitalakulatot, amelynek tagja lesz többek közt Dinklage és Gad, és felveszik a harcot az idegen lényekkel.

Chris Columbus szerint „kitalált videójátékokkal semmi értelme nem lett volna belevágni ebbe a filmbe. A digitális hőseink ugyanakkora sztárok, ugyanolyan nagy szerepük van és ugyanúgy nem pótolhatók, mint Adam, Kevin vagy Michelle.”

A bejegyzés trackback címe:

https://popkult.blog.hu/api/trackback/id/tr796548299

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása