Drew Barrymore és Adam Sandler újra együtt
2014. május 01. írta: redbandita

Drew Barrymore és Adam Sandler újra együtt

Sok évvel a nagysikerű 50 első randi után újra együtt a két színész: Adam Sandler új vígjátékában csupa nagycsaládos játszik. A Kavarás (Blended, hazai bemutató: július 3.) története szerint Sandler 3 lányt, Barrymore 2 fiút nevel egyedül, és a két szülő addig utálja egymást, míg végül egymásba nem szeretnek. Ez persze csak egy vad fantáziájú, nagyon vicces Sandler-film.

Az igazság Barrymore ugyanis valójában 2 lányt nevel: a 39 éves színésznő legkisebb babája, Frankie április 22-én született, a nővére Olive pedig másfél éves – és az egykor botrányos életű Drew mindent elkövet, hogy ő legyen a világ legjobb anyja.

– Imádok anya lenni – nyilatkozta a színésznő közvetlen a szülés előtt. – Nincs bébiszitterünk, és nem is hiányzik. Minden hétvégét együtt tölt a család, és nem értem azokat, akik elválnak.

Ha ez még nem volna elég: a riporter faggatózására Barrymore azt is bevallotta, hogy a nyáron főzőiskolába fog járni. Többé nem akar házhoz szállított, előre megfőzött ételeket látni. Persze, a Kavarás-ban nem megy minden ilyen szépen – de az élet, úgy látszik, nem vár a történet végéig a happy enddel.

A bejegyzés trackback címe:

https://popkult.blog.hu/api/trackback/id/tr446102207

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2014.05.02. 11:47:31

vov, külön külön se nézem a filmjeiket nemhogy együtt. :D

redbandita 2014.05.02. 12:21:15

@doggfather: én az 50 első randit szerettem.
süti beállítások módosítása