Cover by Famous: Michael Jackoson
2014. április 12. írta: Szilvásgombóc

Cover by Famous: Michael Jackoson

A korábbi Adele by Linkin Park coveren felbuzdulva úgy döntöttem, időről időre olyan coverekkel jelentkezem, melyeket neves zenészek készítettek kollégáik munkáiból. Kicsit sablonosnak tűnhet, hogy "elsőre-másodjára" pont Michael Jacksonra esett a választásom, de a zenei élet legmeghatározóbb alakjainak egyike és nagyon sok zenész nyúlt hozzá dalaihoz, ki kisebb ki nagyobb sikerrel.

Give-into-me-michael-jackson-12448691-1005-1023.jpg

Elsőként kezdjük egy agyonjátszott szerintem nem épp jó feldolgozással. Egy időben iszonyatosan sokat lehetett hallani rádióban is. Se előtte se utána nem hallottam a zenekarról, vagy ennyire nem hagytak mély nyomot.... 


A következő feldolgozás eddig számomra ismeretlen volt és többször meg kellett hallgatnom, hogy azt mondjam nem rossz. Chris Cornell a Soundgarden zenekarból a Billie Jeant dolgozta fel.


Bruno Mars budapesti koncertjén
is játszott Jackosn dalt, a Dirty Diana coverje zseniális.


A tavalyi nyáron a Strand Fesztiválra is ellátogató Fall Out Boy is kezelésbe vett egy Jackson klasszikust.

 
Az én kedvenc Michael Jackson dalom a Give into me. Hatalmas zene, így Slash tehetségével kiegészülve. Na ezt a remeket is feldolgozták, ezt a covert a Three Days Grace követte el.

A bejegyzés trackback címe:

https://popkult.blog.hu/api/trackback/id/tr306015137

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása