Az egyik legkedveltebb ausztrál sorozatot mutatja be a Film Café
2014. március 06. írta: redbandita

Az egyik legkedveltebb ausztrál sorozatot mutatja be a Film Café

Jenny, Francis, Sophie és Bec. A négy barátnő sok mindenben különbözik ugyan, mégis jóban-rosszban összetart. Ők a főszereplői a Magyarországon először a Film Cafén látható, „Nyertesek és lúzerek” című sorozatnak.

nyertesekluzerek.jpg@Chello

A négy melbourne-i lányt a középiskolai évek alatt folyamatosan gúnyolták, a suli legdögösebb lányának a nyomába sem érhettek soha. Mindig arról álmodoztak, hogy egyszer megbosszulják az iskolai csínyeket. Tíz évvel az érettségi után váratlan fordulattal esély nyílik erre, a barátnők élete pedig egy csapásra megváltozik. De lehetnek az egykori lúzerekből nyertesek?

A 2011-ben készült „Nyertesek és lúzerek” Ausztrália egyik kedvenc vígjáték-sorozata, ami a négy jó barátnő történetét mutatja be. Főhősei a kozmetikus Bec, aki alig várja, hogy barátja végre feleségül kérje, a személyi edző Sophie, aki nem veti meg a flörtöket, a jogász Frances, aki csak a munkájának él, és a telefonos ügyfélszolgálaton dolgozó, önértékelési gondokkal küzdő Jenny. A négy lány a tízéves érettségi találkozón fut össze újra, hogy rádöbbenjenek: bár nem ők voltak a középiskola sztárjai, mára a többiekhez képest igazinyertesek lettek.

Ausztráliában a „Nyertesek és lúzerek” a 2011-es premier után azonnal a nézők kedvence lett, milliók követik hétről-hétre, jelenleg a harmadik évadánál tart. A vidám, lendületes epizódok tele vannak szerelemmel, humorral, titkokkal és drámával.

nyertesekluzerek2.jpg@Chello

A sorozat készítői a felvételek kezdetekor nagy hangsúlyt fektettek arra, hogy a színésznők a való életben is jól kijöjjenek egymással, ezért a négy főszereplő szerződésében azt is kikötötték, hogy naponta mennyi időt kell együtt tölteniük.

A magyar nézők először a Film Café képernyőjén találkozhatnak a sorozattal, március 10-én este 19 órakor, a további epizódokat hétköznap esténként vetíti a csatorna ugyanebben az időpontban.

A „Nyertesek és lúzerek” vetítési időpontja:

premier: március 10. este 19:00, folytatás: minden hétköznap, este 19:00,

Hír forrása: Chello Central Europe Kft.

A bejegyzés trackback címe:

https://popkult.blog.hu/api/trackback/id/tr115845939

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása