Maisie tudja [2012]
2014. február 22. írta: lámadémon

Maisie tudja [2012]

maisie_tudja_B1 (2).jpgRemek szereposztásban egy igazi 21. századi dráma. Vita, harc és acsarkodás egy szakítás előtt alatt és után, csak arra nem gondolunk, akinek a legjobban fáj. Egy válás története egy kislány szemszögéből.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

PARLUX Entertainment

Susanna (Anya)-Julianne Moore: rock sztár, trendi, szexi, és nem is él nagyon másképp, mint egy huszonéves csillag. Pia cigi buli. és hogy van, egy lánya-az kit érdekel? Őt viszi magával, mint egy cuki kiegészítőt. Persze csak addig, amíg neki jó. Így nem is csoda hogy, mikor kenyértörésre kerül a sor és veszett dolognak látszik a gyermek elhelyezési per megnyerése egy újabb kiegészítővel gazdagodik még pedig egy fiatal férj személyében.

 WMK_JW_10163.jpgPARLUX Entertainment

Beale (Apa) Steve Coogan: Gazdag, kicsit sármos mű kereskedő. folyton utazik és a telefonja, mint valami testrész csatlakozik hozzá szinte sosem rakja le. A válóper ésszerűnek tűnik és kőkemény harcnak a gyerekért. Bár ő sem a lányát akarja igazán, inkább valamit visszaadni az elszenvedett sérelmekből!

what-maisie-knew-05_what-maisie-knew_photo-courtesy-of-millennium-entertainment_rgb.jpg PARLUX Entertainment

Margo (dada) Joanna Vanderham: A mostohává lett babysitter. Igazi megértő és türelmes anyaként viselkedik, majd persze bedől az apa jól marketingelt szövegének! Kedves szerény és Maisie minha rá hasonlítana. Tűri ami vele történik és esze ágában sincs kiállni magáért,persze ez 7 évesen megbocsátható de felnőttként.

what-maisie-knew-09_what-maisie-knew_photo-courtesy-of-millennium-entertainment_rgb.jpgPARLUX Entertainment

(Nála el kell mondjam, hogy neki voltak a legjobb ruhái a filmben. Az összes összeállítás nagyon ott volt. igen ez egy elég női szempont tudom, de feltűnően trendi összeállításokat kapott 10-ből 10!)

 WMK_JW_07364.jpgPARLUX Entertainment

Lincoln (mostoha apu)Alexander Skarsgard: A szintén balek (mármint Margo-val karöltve), jóképű de csóró bárpultos. Úgy csöppen a történetbe hogy nem is sejti az elején mi történik. Hiszen ő egy jó csajt egy rock sztárt vett el feleségül. Bulikra és arra számított, hogy jól szórakozik majd. Most meg egyedülálló apukaként kell viselkednie, uzsonnát csinálnia, zsírkrétáznia stb.  És talán neki a legmeglepőbb hogy nem is esik ez nehezére.

WMK_NR_00528.jpgPARLUX Entertainment 

Maisie Onata Aprile : 7 év körüli egyke kislány, mindent szabad neki határ a csillagos ég.  Szülei egyre gyakoribb és dúrvább kirohanásait elsős sorból élheti végig. Okos tekintete és nyugalmat árasztó vidám személyisége megnyugtató az egész film alatt. Nincs hiszti sírás, kiabálás. Pedig ez a gyermeki reakció igazán törvényszerű lett volna a körülményeit tekintve.

WMK_JW_09847.jpgPARLUX Entertainment

A történet röviden Maisie szemszogéből láthatjuk végig szülei válását és hogy hogyan lesz talán egy normális, kiegyensúlyozott és boldog családja. Mindezt 7 évesen  amikor belseszólása a dolgokba semmi és ő csak annyit tud hogy szereti azt aki törődik vele.

A Szereplő választásból 10-ből 10. Mindenki remekül játszik a filmben bár a legjobb mégis csak  Onata Aprile aki a vállán viszi az egész sztorit- persze tudom hogy köré van írva a történet de elragadó a személye a vászonon keresztül. Nem beszél sokat, de okos tekintetű, és miden történés ellenére vidám kislány. Nem csoda hogy mindenki megsimogatná a fejét, hogy nyugi nem lesz semmi baj. kivéve a szülei!

what-maisie-knew-07_what-maisie-knew_photo-courtesy-of-millennium-entertainment_rgb.jpgPARLUX Entertainment

Az első gondolatom a film láttán csak az volt, hogy én milyen szerencsés vagyok. Hisz hét évesen nem túl sokat tudtam, de egyet biztosan hogy a szüleim szeretnek, és ha ott vannak, mellettem nem lehet semmi baj. 

És hogy mit tud Maisie? Azt mindenki találja ki maga miután megnézte a filmet. Én nem spoilerezek de sejthető. :)

Bemutató dátuma: 2014. február 20.

12.pngTizenkét éven aluliak számára nem ajánlott.

Trailer:

A bejegyzés trackback címe:

https://popkult.blog.hu/api/trackback/id/tr835826034

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása