Hajnal Tímea megdönti a rekordot!
2014. február 21. írta: redbandita

Hajnal Tímea megdönti a rekordot!

A magyar mozi új királynője Hajnal Tímea... A bevállalós, romantikus vígjáték, a Megdönteni Hajna Tímeát (16) Valentin-napra került a mozikba, és azonnal meghódította a közönséget. Az Osvárt Andrea első hazai főszereplésével készült komédia a toplista 1. helyén végzett a heti nézettségi versenyben: ilyesmi magyar filmmel 2010, az Üvegtigris 3. óta nem történt.

A vígjátékot, melyben Simon Kornél, Szabó Simon, Jordán Adél és Lengyel Tamás is fontos szerepet játszik, egy hét alatt összesen 42 330-an nézték meg, ebből az első hétvége eredménye már szintén különleges volt: péntek-szombat-vasárnap több mint 34 ezren vettek rá jegyet.

A szókimondó humor és az érzelmek keverése úgy tűnik, hatásos: a Megdönteni Hajnal Tímeát már igazi nézettségi rekordokat remélhet...

IC Press

A bejegyzés trackback címe:

https://popkult.blog.hu/api/trackback/id/tr605825202

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása