Agymenők - The Big Bang Theory 7X11 - 7X14
2014. február 08. írta: redbandita

Agymenők - The Big Bang Theory 7X11 - 7X14

Majdnem két hónapja volt, hogy utoljára beszámoltam az Agymenők legújabb epizódjairól, így persze - a téli szünet ellenére is - jól elmaradtam vele, de most pótlom! A színvonal szerencsére semmit se zuhant, bár megmondom őszintén, hogy Raj és Stuart engem egyre jobban idegesít!

the-big-bang-theory-45998_big.jpg

Szóval ott hagytam abba az írást, hogy a srácok a Hálaadásra készültek, így most a karácsonyi epizód kerül sorra.

7X11 The Cooper Extraction

Beindul a karácsonyi készülődés, ami idén igazán más lesz, mint az előző években. Sheldon (Jim Parsons) ugyanis hazautazik, mert a nővére éppen szülni készül. Bár Sheldon eddig valahogy elfelejtett erről szólni. Talán még most se tartaná olyan fontosnak, ha nem kéne odamennie.

Az, hogy ezúttal Sheldon nem szól bele a karácsonyi készülődésbe mindenkit átcsal Leonard (Johnny Galecki) lakásába, és még Howard (Simon Helberg) vallása/származása ellenére is besegít.

rs_602590bc3338196774a.jpg

Bár mindenki örül a nagy szabadságnak, Amy (Mayim Bialik) figyelmezteti őket, hogy ne feledjék Sheldon nélkül (bármennyire is hihetetlen) mennyivel rosszabb lenne az életük! Például Leonard és Penny (Kaley Cuoco) sosem jöttek volna össze, ahogyan Howard és Bernadette (Melissa Rauch) sem. Raj (Kunal Nayyar) és Leonard együtt laknának, és mindketten dagadtak lennének. Amy pedig nagyon magányos lenne. Hogy mindezekre milyen okfejtés következtében jutnak, azt nézzétek meg ti is!

7X12 The Hesitation Ramiication

Penny szerepet kap egy sorozatban, aminek ő nem igazán emlékszik a nevére (lévén, hogy sok betűből áll). Csak azt tudja, hogy a jelenetben Mark Hammon a partnere, nos valószínűleg ebből azért már sejthető, hogy az NCIS-ről beszélek. Kis fricska a sorozatnak, hogy még a rengeteg műsort ismerő Sheldon sem látott egy részt sem a tengerészeti helyszínelők kalandjaiból. Mind összegyűlnek, hogy megnézzék, ám a dolog nem úgy sül, ahogy várják...

rs_873c2e52e48c3ff4790.jpg

Nos a lány nem annyira meglepő módon reagál a helyzetre, mondjuk úgy, hogy szokásához hűen a borosüveg fenekére néz. És azt hiszem mind tapasztaltuk már, hogy az elkeseredés és az alkohol milyen rossz ötleteket eredményez... Penny odáig jut, hogy megkéri párja kezét, aki meglepően reagál...

rs_35927b8e350f91977b9.jpg

Sheldon eközben viccessé akar válni, de persze ezt is a maga módján teszi, aminek tényleg mókás jeleneteket köszönhetünk! De azt hiszem inkább rajta nevetünk, mint vele.

rs_5838e08a2e58ee987ff.jpg

7X13 The Occupation Recalibration

Mindenkinek problémái vannak: Leonard nem tudja, hogy van e még barátnője, Amyre ráhajt egy kollégája, Sheldonnak pedig szabadnapja van. Nem tudom melyik a legsúlyosabb, de azt gondolom sejtitek, hogy ki szenved leginkább a helyzettől.

Penny meglepő ötlettel áll elő: felmond a munkahelyén, hogy minden erejével a színészi karrierjére összpontosíthasson. Leonard, bár nem ért egyet a dologgal, megpróbálja támogatni a lányt. Penny végül megsajnálja Sheldont és vele tölti a napot.

rs_151ee9d8e601f5a4f2f.jpg

Eközben Raj és Howard ebédelni hívják Amyt, és rádöbbentik a lányt, hogy az egyik kutató nem érdekmentesen hoz neki ajándékokat és hívja őt el egy kiállításra. A férfi (Brian Posen) ráhajt Amyre, aki a fiúk segítségével próbálja finoman lepattintani a tudóst.

rs_1795d7af5a2939f354c.jpg

7X14 The Convention Conundrum

Juj a fiúk nagyon bevannak sózva, vagy mondhatnám, hogy megint "kockulnak". Jegyet akarnak venni a ComiCon-ra, ami nem egyszerű, mert pár perc alatt elfogy az összes. Mind a négyen igyekeznek gyorsak lenni, de mégse kapnak már... Mindenkinek más terve a helyzet megoldására: Raj, Leonard és Howard az illegalitás talajára lépnek. Sheldon pedig szervezni akár egy saját ComiCon-t, amire megpróbál beszervezni hírességeket.

rs_56763b607a21ac19add.jpg

A lányok teljesen gyerekesnek tartják az egészet, így ők felnőttes ötórai teára mennek...

rs_38155288b489e18626.jpg

Képek forrása

A bejegyzés trackback címe:

https://popkult.blog.hu/api/trackback/id/tr45803827

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása