Mad Love-avagy magyar fordításban, Négy szingli egy eset [2012]
2014. február 04. írta: lámadémon

Mad Love-avagy magyar fordításban, Négy szingli egy eset [2012]

Mad-Love-001.jpgSzombat reggel kómásan és még ahhoz is gyengén, hogy dühös legyek magamra, hogy az áldott hétvége első napján 7:30 kor kivetett az ágy, egy új sorozatra bukkantam. A super Tv 2-n (indokolatlan a név mert annyira azért nem szuper :P ) belefutottam a Négy szingli egy eset című amerikai sit com-ba. Ami szombat 8-kor pont jól esett!

 

Nos a történet a cím alapján négy szingliről szólna ugyebár  hát pont ebből kettő épp egymásba szeret. Tehát itt már van némi gondolati bukfenc, mert akkor hol az a négy??? De a lényeg hogy Ben (Jason Biggs) és Kate (Sarah Chalke) kapcsolata bimbózik így ők és persze a legjobb barátnő- Connie (Judy Greer) és barát Larry (Tyler Labine) kénytelenek egyre több időt egymással tölteni és  megküzdeni a „gondtalan” NewYork-i hétköznapokkal. A sorozat eredeti címe Mad love, ami 1000-szer találóbb.

 images.jpg

Ugyan sitcom, de nem nevettem föl hangosan egyik jeleneten sem. Olyan kellemes mosolygással néztem mindezt hangsúlyozom pizsiben és szombat reggel tehát az ítélőképességem biztos nem volt a csúcson. Ha ezt nap közben látom csak a szereplők tartottak volna 10 és fél percnél tovább a képernyő előtt.

 mad-love-friends-and-other-obstacles_article_story_main.jpg

Érdekes, hogy mindegyik színész a félismertség határvonalán mozog. Jason Biggs, aki nekem és szerintem nem csak nekem, de sokaknak JIMBO marad, és bár volt ő LOSER, tényleg örökre a pités srác név ragadt rajta.

 Mad_Love_S1_Jason_Biggs_004.jpg

Majd Sarah Chalke, aki legutóbb az Így jártam anyátokkal bukkant fel előtte a Dokikban alakította a kissé neurotikus medikát. (Bár neki azért volt jó filmje és itt a drámai oldalát is megleshettük: A rúzs színe.)

 Mad_Love_S1_Sarah_Chalke_002.jpg

Majd itt jön a legjobb barátnő szerepében Judy Greer. Akit remélem, nem bántok meg, de tényleg mindig ő a legjobb barátnő. Csinos, helyeske, de azért nem annyira hogy túlragyogja a főszereplő nőt, általában vagy egy kicsit szerencsétlen vagy hihetetlen laza és szarkasztikus vagy mindez egyszerre. Tényleg nem tudok kiemelni egy filmet sem, mert mondom mindig ő a másodhegedűs. Legutóbb talán az Ashton Kutcher-rel újratöltött „Két pasi meg egy kicsi”-ben játszhatta le Kutcher ex-csaját. De itt egy kép, amiről tuti mindenki ezt mondja „jajj tudom ő volt az a csaj aki…”

 Mad_Love_S1_Judy_Greer_001.jpg

És végül az elmaradhatatlan jó barát, aki trehányságával és szétcsúszottságával tökéletes ellenpontja a főszereplőnek.  Tyler Labine Nekem ő nagy talány, mert nagyon ismerős, de nem tudom filmhez kapcsolni.

 Mad_Love_S1_Tyler_Labine_006.jpg

Ők négyen evickélnek a történetben. Ajánlom annak, aki véletlenül, és indokolatlanul korán kel fel a hétvégén. Jó kis limonádé ne várjunk tőle se has-csikaró nevetést se pedig könnyeket! 

A bejegyzés trackback címe:

https://popkult.blog.hu/api/trackback/id/tr355797434

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása